上一頁下一頁
發新話題

睇見呢度咁悶,比d朝氣勃勃分享好唔好

收藏  |  訂閱
2.1k  130.0k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-23 11:30 發表 查看引用來源
我屌過一個算是職場上的高級d,佢每次都要係上面操控你,之後又會比返個屎忽你玩,不過呢d女人通常都係難服侍,你話小鳥依人嘅係唔係好似電視劇新聞女王,吖佘同下屬有床上戲,呢d質素高層我都好想屌,做乜都冇所謂,服侍王后 ...
如果有吖佘咁正梗係好啦!如果可以調教佢點服侍自己仲有征服感!😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-23 11:30 發表 查看引用來源
我屌過一個算是職場上的高級d,佢每次都要係上面操控你,之後又會比返個屎忽你玩,不過呢d女人通常都係難服侍,你話小鳥依人嘅係唔係好似電視劇新聞女王,吖佘同下屬有床上戲,呢d質素高層我都好想屌,做乜都冇所謂,服侍王后 ...
我冇睇新聞女王唔知呀,我屌個幾個都係一人之下,係公司啲同事對佢好尊敬,但佢又因為形象問題唔可以同啲同事好fd 同發展感情,加上啲男同事又唔敢追佢,所以特別飢渴。所以又係一撻就着。

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-23 12:01 發表 查看引用來源

我冇睇新聞女王唔知呀,我屌個幾個都係一人之下,係公司啲同事對佢好尊敬,但佢又因為形象問題唔可以同啲同事好fd 同發展感情,加上啲男同事又唔敢追佢,所以特別飢渴。所以又係一撻就着。 ...
咁你點識到佢哋?係咪都係人妻?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-23 12:02 發表 查看引用來源
咁你點識到佢哋?係咪都係人妻?
交友app識,唔係人妻,單身好耐已經去到只係好想有個伴。其實交友app好多哩類三到尾四字頭嘅寂寞的心。

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-23 12:16 發表 查看引用來源

交友app識,唔係人妻,單身好耐已經去到只係好想有個伴。其實交友app好多哩類三到尾四字頭嘅寂寞的心。
咁係咪好飢渴?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-23 12:18 發表 查看引用來源
咁係咪好飢渴?😉
我好幾年前識左個已離婚人妻,佢到月中就糧尾,雖然唔係長期糧尾,但月中就已洗到叫冇錢開飯,我每個月20號就收到佢call,嗌冇錢開飯
我會買好多零食上去開餐,順便執佢一劑,有時就執完再同佢出去開餐,呢d女人大洗慣,買衫買名牌,不過之後佢抓到條水魚啦,當時有半年我每個月都接濟佢,每月都執佢十幾劑🤭

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-23 12:50 發表 查看引用來源
我好幾年前識左個已離婚人妻,佢到月中就糧尾,雖然唔係長期糧尾,但月中就已洗到叫冇錢開飯,我每個月20號就收到佢call,嗌冇錢開飯
我會買好多零食上去開餐,順便執佢一劑,有時就執完再同佢出去開餐,呢d女人大洗慣,買衫買名牌,不過 ...
呢個都係女强人?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-23 12:53 發表 查看引用來源
呢個都係女强人?😉
佢做兼職,人有d懶,屋企又唔執,住屋村公屋

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-23 13:00 發表 查看引用來源
咁好唔好砌?😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-23 13:00 發表 查看引用來源
有次我同佢去超市買左一袋二袋拎住返佢屋企,個大堂保安眼超超咁打量我,我同人妻在大堂等𨋢,條保安就超住我,搞到我想屌佢超完未

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆