上一頁下一頁
發新話題

睇見呢度咁悶,比d朝氣勃勃分享好唔好

收藏  |  訂閱
2.1k  130.0k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-22 10:40 發表 查看引用來源
我都聽過有人上去配眼鏡,質素掂唔掂?
大部份都 ok, 加埋老虎家姐幫襯咗三檔, 老虎要漸進鏡所以貴啲(千零一副), 其餘只係老花兩舊幾唔使三佰膠框有防藍光, 驗眼會仔細啲耐啲, 繁忙時段要等, 香港啲眼鏡舖等住執, 服務差最重要係啲乜師物師質數屎.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-22 10:50 發表 查看引用來源

大部份都 ok, 加埋老虎家姐幫襯咗三檔, 老虎要漸進鏡所以貴啲(千零一副), 其餘只係老花兩舊幾唔使三佰膠框有防藍光, 驗眼會仔細啲耐啲, 繁忙時段要等, 香港啲眼鏡舖等住執, 服務差最重要係啲乜師物師質數屎. ...
咁要上去試吓!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-22 10:51 發表 查看引用來源
咁要上去試吓!😬
小弟去嘅係老街站中威眼鏡商場(橫崗遠咗啲), 三至六樓都係.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-22 10:56 發表 查看引用來源

小弟去嘅係老街站中威眼鏡商場(橫崗遠咗啲), 三至六樓都係.
收到!Thx(.😊

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-22 10:57 發表 查看引用來源
收到!Thx(.😊
唔使客氣, utube 大把片介紹, 不過有啲老點未必係平靚正, 睇多幾家比較吓.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-22 10:33 發表 查看引用來源

呢兩個星期六都有去深圳, 兩日都用咗唔少銀兩, 主要係老虎配眼鏡, 大近視係麻煩啲, 不過平香港好多.
上深圳仲有洗牙,女人修甲都是平宜過香港好多

引用:
原帖由 sagax 於 2023-11-22 10:48 發表 查看引用來源
當做下善長人翁,不過大奶大屁股腰少少圓也好好味☺️
所以話咸魚白菜各有所好,有人愛食肥肉,中意啖啖肉就啱晒

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-22 12:15 發表 查看引用來源
肥得嚟白白淨,有d都幾可愛

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-22 12:15 發表 查看引用來源
正是合則來不合則去,搞過一次好有感覺好就不停翻食😊

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-22 11:07 發表 查看引用來源

唔使客氣, utube 大把片介紹, 不過有啲老點未必係平靚正, 睇多幾家比較吓.
明白!Thx.🙏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆