上一頁下一頁
發新話題

睇見呢度咁悶,比d朝氣勃勃分享好唔好

收藏  |  訂閱
2.1k  130.0k

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-22 15:37 發表 查看引用來源

好認同富兄,而家一定走瘦,皮膚白同有肉地優先,尤其有肉地閪窿真係又窄又多水。
師兄應該食過唔少好嘢!😉

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-22 15:37 發表 查看引用來源

好認同富兄,而家一定走瘦,皮膚白同有肉地優先,尤其有肉地閪窿真係又窄又多水。
又窄又多水,尤其d小肥c9,老公放棄左唔屌,餓左好耐冇乜潤澤,自信心大跌
當佢地遇上脂粉客,一經挑逗已大失方寸,失守就肯定

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-23 07:22 發表 查看引用來源
又窄又多水,尤其d小肥c9,老公放棄左唔屌,餓左好耐冇乜潤澤,自信心大跌
食家………

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-23 07:22 發表 查看引用來源
啱吖!所以先有咁多人妻食!😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-21 18:01 發表 查看引用來源
我都係,睇左當食左🤣
😆😆😆

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-22 12:13 發表 查看引用來源
上深圳仲有洗牙,女人修甲都是平宜過香港好多
女人會邪骨.

引用:
重有一種都係咁好屌,就係啲女強人,佢哋職場優秀但情場憂愁,想俾人屌又唔敢開口,之前屌過幾個都係咁,返到屋企就小鳥依人咁,煮埋飯俾你。乜都服侍周到,之後又係點屌都得。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-23 10:07 發表 查看引用來源

女人會邪骨.
女人去摔豉油碟🤭

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-23 11:16 發表 查看引用來源

重有一種都係咁好屌,就係啲女強人,佢哋職場優秀但情場憂愁,想俾人屌又唔敢開口,之前屌過幾個都係咁,返到屋企就小鳥依人咁,煮埋飯俾你。乜都服侍周到,之後又係點屌都得。 ...
我屌過一個算是職場上的高級d,佢每次都要係上面操控你,之後又會比返個屎忽你玩,不過呢d女人通常都係難服侍,你話小鳥依人嘅係唔係好似電視劇新聞女王,吖佘同下屬有床上戲,呢d質素高層我都好想屌,做乜都冇所謂,服侍王后

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2023-11-23 11:16 發表 查看引用來源

重有一種都係咁好屌,就係啲女強人,佢哋職場優秀但情場憂愁,想俾人屌又唔敢開口,之前屌過幾個都係咁,返到屋企就小鳥依人咁,煮埋飯俾你。乜都服侍周到,之後又係點屌都得。 ...
可以屌到呢啲真係好正,好有徵征服感!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆