兄弟姐妹們 : 有無玩過 "拆禮物型" 既情趣內衣??? ^.^

收藏  |  訂閱
36  5.9k

兄弟姐妹們 : 有無玩過 "拆禮物型" 既情趣內衣??? ^.^

睇真 D , 唐姨 呢件衫既前面 , 其實係靠一個U仔小鐵塊勾住 ,
如果抆走條小鐵塊 , 係咪可以 ...

仲有 FYY呢件 ... 佢雖然只係透 , 但小弟唸起一種好易撕既款式
滿足男男女女 "玩強姦" 既幻想 , 大家有無試過??? ^.^

附件

..........................................................

附件

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-10-28 16:40 發表 查看引用來源
睇真 D , 唐姨 呢件衫既前面 , 其實係靠一個U仔小鐵塊勾住 ,

仲有 FYY呢件 ... 佢雖然只係透 , 但小弟唸起一種好易撕既款式
滿足男男女女 "玩強姦" 既幻想 , 大家有無試過??? ^.^ ...
可以同唐姨玩强姦咁正?😬

FYY這件衫是經典!靚!

FYY 呢件十足十係情趣服嚟。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-28 19:00 發表 查看引用來源
可以同唐姨玩强姦咁正?😬
唐姨 果件係玩 "拆禮物" 姐 ^.^

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-10-28 16:40 發表 查看引用來源

滿足男男女女 "玩強姦" 既幻想 , 大家有無試過??? ^.^ ...
FYY果件衫你睇唔到褲腳?

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-10-29 07:20 發表 查看引用來源
唐姨 果件係玩 "拆禮物" 姐 ^.^
可以同唐姨玩都正吖!😉

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-10-29 07:37 發表 查看引用來源
FYY果件衫你睇唔到褲腳?
我意思係 ... 佢呢隻款 , 好適合造成 "易撕型情趣內衣" 咁賣 ^.^

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-10-30 07:29 發表 查看引用來源
我意思係 ... 佢呢隻款 , 好適合造成 "易撕型情趣內衣" 咁賣 ^.^
呢件又如何 ? 側面已見差不多半球.

前往最後回覆