兄弟姐妹們 : 有無玩過 "拆禮物型" 既情趣內衣??? ^.^

收藏  |  訂閱
36  5.9k

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-10-28 16:40 發表 查看引用來源
睇真 D , 唐姨 呢件衫既前面 , 其實係靠一個U仔小鐵塊勾住 ,
如果抆走條小鐵塊 , 係咪可以 ...

仲有 FYY呢件 ... 佢雖然只係透 , 但小弟唸起一種好易撕既款式
滿足男男女女 "玩強姦" 既幻想 , 大家有無試過??? ^.^ ...
我覺得最正拆禮物嘅服飾就係校服,17~18歲個body緊緊熟,剝校服嘅時候就好似拆禮物時嘅期待同興奮心情!好Q正!

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-10-28 16:40 發表 查看引用來源
睇真 D , 唐姨 呢件衫既前面 , 其實係靠一個U仔小鐵塊勾住 ,
如果抆走條小鐵塊 , 係咪可以 ...

仲有 FYY呢件 ... 佢雖然只係透 , 但小弟唸起一種好易撕既款式
滿足男男女女 "玩強姦" 既幻想 , 大家有無試過??? ^.^ ...
師兄,其實拆禮物仲要睇埋顏色,唔好睇少呢部份,純情既女生白色性感,狂野既女生黑絲短裙,嫵媚既輕熟女士配紫絹質料,唔好除晒,拉低慢慢玩,半扯半拉既前奏已有排玩,仲要未分性感修身款還是開窿方便撕爛模式。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-30 16:37 發表 查看引用來源

師兄,其實拆禮物仲要睇埋顏色,唔好睇少呢部份,純情既女生白色性感,狂野既女生黑絲短裙,嫵媚既輕熟女士配紫絹質料,唔好除晒,拉低慢慢玩,半扯半拉既前奏已有排玩,仲要未分性感修身款還是開窿方便撕爛模式。 ...
師兄好有硏究喎!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-30 16:38 發表 查看引用來源
師兄好有硏究喎!😉
師兄,呢D係男女兩性既一種情趣,係上床做愛之前,一件情趣既內衣,一個有心思既環境佈局,絕對可以令大家感情升華,令果場性愛加分架嘛。咁既然都著得內衣,女既其實已唔介意性感,只考慮可唔可以令男人痴線,如果唔係,點得黎成日講,一件成功既性感內衣,個價錢往往貴過什麼名牌外套。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-30 17:09 發表 查看引用來源

師兄,呢D係男女兩性既一種情趣,係上床做愛之前,一件情趣既內衣,一個有心思既環境佈局,絕對可以令大家感情升華,令果場性愛加分架嘛。咁既然都著得內衣,女既其實已唔介意性感,只考慮可唔可以令男人痴線,如果唔係,點得黎成日講, ...
師兄果然有心得!😉👍

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-29 07:56 發表 查看引用來源
可以同唐姨玩都正吖!😉
如果係呢件禮物 , 你地又拆唔拆??? ^.^

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-10-31 07:24 發表 查看引用來源
如果係呢件禮物 , 你地又拆唔拆??? ^.^
.webp
Ok喎!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-31 07:29 發表 查看引用來源
Ok喎!😉
講開又講 , 小弟覺得 林視后 隆了胸 ... 以前身材堪比 李雞心 ^.^"

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-10-31 13:27 發表 查看引用來源
講開又講 , 小弟覺得 林視后 隆了胸 ... 以前身材堪比 李雞心 ^.^"
都似係!😉

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-10-30 16:30 發表 查看引用來源

我覺得最正拆禮物嘅服飾就係校服,17~18歲個body緊緊熟,剝校服嘅時候就好似拆禮物時嘅期待同興奮心情!好Q正!
17,8仲邊會著校服服,不過除校裙應該幾高興加埋手震,我就無呢的好命啦。

前往最後回覆