兄弟姐妹們 : 有無玩過 "拆禮物型" 既情趣內衣??? ^.^

收藏  |  訂閱
36  5.9k

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-10-31 14:43 發表 查看引用來源
17,8仲邊會著校服服,不過除校裙應該幾高興加埋手震,我就無呢的好命啦。
好多女仔18歲啱啱仲係中五last year咋! D女仔比我剝校服都好怕醜又興奮,都糸第一次比男人剝校服。不同校服有不同剝法,好Q正!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-10-31 17:40 發表 查看引用來源

好多女仔18歲啱啱仲係中五last year咋! D女仔比我剝校服都好怕醜又興奮,都糸第一次比男人剝校服。不同校服有不同剝法,好Q正!
食到學生妹真係正!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-31 17:44 發表 查看引用來源
食到學生妹真係正!😉
引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-10-31 17:40 發表 查看引用來源

學生妹 ? How about 呢件 ?  

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-10-28 16:40 發表 查看引用來源
睇真 D , 唐姨 呢件衫既前面 , 其實係靠一個U仔小鐵塊勾住 ,
如果抆走條小鐵塊 , 係咪可以 ...

仲有 FYY呢件 ... 佢雖然只係透 , 但小弟唸起一種好易撕既款式
滿足男男女女 "玩強姦" 既幻想 , 大家有無試過??? ^.^ ...
有呀,一見到就好想扯開條紅繩

附件

引用:

係囉,夏天又校裙,又底裙,又背心 又胸圍,如果著齊咁多件的話,都咪話唔係拆禮物。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-11-1 08:49 發表 查看引用來源
係囉,夏天又校裙,又底裙,又背心 又胸圍,如果著齊咁多件的話,都咪話唔係拆禮物。
諗返之前果啲學生妹底裙好正,反而bra好普通!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-1 08:54 發表 查看引用來源
糸呀!有D女仔會著底裙,一剝校服就會好似著住件吊帶睡衣咁好誘惑!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-11-1 15:02 發表 查看引用來源

糸呀!有D女仔會著底裙,一剝校服就會好似著住件吊帶睡衣咁好誘惑!
係呀,純情中的誘惑!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-1 08:54 發表 查看引用來源
日本片都好鍾意著底裙當胸圍(屋企),試過有次舊同事晚飯,有個唔靚的妹丁居然著全黑底裙型的裙黎食飯,小肚位見到現褲頭,同埋反差好大,唔靚,以前成日著大件T,鬆牛,遮住baby fat, 原來著番女裝咁正。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-11-2 08:36 發表 查看引用來源
日本片都好鍾意著底裙當胸圍(屋企),試過有次舊同事晚飯,有個唔靚的妹丁居然著全黑底裙型的裙黎食飯,小肚位見到現褲頭,同埋反差好大,唔靚,以前成日著大件T,鬆牛,遮住baby fat, 原來著番女裝咁正。 ...
女仔著底裙真係好正!😉

前往最後回覆