兄弟姐妹們 : 有無玩過 "拆禮物型" 既情趣內衣??? ^.^

收藏  |  訂閱
36  5.9k

冇著過情趣內衣, 因為老公都唔中意/ 冇呢方面喜好
佢中意o既其實係工作服   即係正常返工衫囉!
去完街返o黎唔一定, 但如果放工返屋企撞到同一時間入屋o既話, 好多時都一入門口即搞   
搞完唔煮飯叫外賣/ 出街食都要先搞

拆禮物呢, 曾幾何時有過幾對綁帶o既高跟鞋, 係我自己有一期好中意果d 款
老公中意幫我除鞋

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-2 13:01 發表 查看引用來源
冇著過情趣內衣, 因為老公都唔中意/ 冇呢方面喜好
佢中意o既其實係工作服   即係正常返工衫囉!
去完街返o黎唔一定, 但如果放工返屋企撞到同一時間入屋o既話, 好多時都一入門口即搞   
搞完唔煮飯叫外賣/ 出街 ...
返工衫都正,我鐘意幫女人除恤衫!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-2 13:05 發表 查看引用來源
返工衫都正,我鐘意幫女人除恤衫!😉
男人中意除衫, 女人中意除褲 最好係西裝褲

當年頭果幾次見面, 多數係約埋放工食晚飯, 見到官仔骨骨o既皇上真係會不自覺咁夾腳o架

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-2 13:36 發表 查看引用來源

男人中意除衫, 女人中意除褲 最好係西裝褲

當年頭果幾次見面, 多數係約埋放工食晚飯, 見到官仔骨骨o既皇上真係會不自覺咁夾腳o架
咁易就有反應!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-2 13:38 發表 查看引用來源
咁易就有反應!😉
Dry 呀大佬,果陣足足有幾個月冇俾人拮過 🫣

Keep到間中見既拍擋佢著恤衫西褲我都堅冧暈

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-2 18:55 發表 查看引用來源

Dry 呀大佬,果陣足足有幾個月冇俾人拮過 🫣
咁係咪之前比皇上寵幸?

前往最後回覆