Happy Halloween 🎃

收藏  |  訂閱
29  7.8k

Happy Halloween 🎃

J約我去迪士尼玩 Frozen區優先場
,我們拖住手入去玩,我們玩左船,過山車
在過山車揸左我一下,之後打佢隻手,我都摸左佢條鳩,狂玩過山車,之後夜晚,原來book左酒店,佢上房即刻揸我,幫我除裇衫,哈哈佢太粗魯,搞到件衫爆扭,之後一齊去浴缸浸浴,
出返去床,我爬佢身上錫佢慢慢含,之後佢就插我
,之後就係我最鍾意嘅燒鵝髀,
一齊攬住瞓今朝含醒咗佢之後再做多次,就返工
本帖最近評分記錄
  • 艾拉傑 威望 +3 三次俾三分 ^^ 2023-11-1 16:41

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-11-1 12:47 發表 查看引用來源
在過山車揸左我一下,之後打佢隻手,我都摸左佢條鳩,狂玩過山車,之後夜晚,原來book左酒店,佢上房即刻揸我,幫我除裇衫,哈哈佢太粗魯,搞到件衫爆扭,之後一齊去浴 ...
咁正呀,唔放多日假玩耐啲!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-1 13:02 發表 查看引用來源
咁正呀,唔放多日假玩耐啲!😉
因為冇請假

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-11-1 13:20 發表 查看引用來源
因為冇請假
咁咪唔夠盡興!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-1 13:22 發表 查看引用來源
咁咪唔夠盡興!😉
都還好既

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-11-1 12:47 發表 查看引用來源
在過山車揸左我一下,之後打佢隻手,我都摸左佢條鳩,狂玩過山車,之後夜晚,原來book左酒店,佢上房即刻揸我,幫我除裇衫,哈哈佢太粗魯,搞到件衫爆扭,之後一齊去浴 ...
又有得玩⋯又有得扑⋯正😍😍😍師姐⋯一早一夜,扑咗兩獲?😍😍😍

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-11-1 16:22 發表 查看引用來源
都還好既
淨係做咗兩Q?

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-1 16:23 發表 查看引用來源
又有得玩⋯又有得扑⋯正😍😍😍師姐⋯一早一夜,扑咗兩獲?😍😍😍
三次☺️

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-11-1 16:26 發表 查看引用來源
三次☺️
有冇用套?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-1 16:27 發表 查看引用來源
有冇用套?😉
咁係有用啦

前往最後回覆