殘障癖

收藏  |  訂閱
15  4.9k

殘障癖

我曾經有段時間發現自己有「扮殘癖」。嗰年因為屋企發生咗d事,所以搬去姨媽屋企住咗半年。除左姨媽、姨丈之外,同住嘅仲有表哥同照顧佢嘅工人。我表哥係一位殘疾人士,長期坐住輪椅出入,但因為姨媽同姨丈都要返工,所以搵咗工人照顧佢嘅起居飲食。

我同佢地一家人關係唔錯,不過始終係寄人籬下,我會主動分擔家務,或者推表哥出去散步行下街。工人姐姐每日都會喺房幫佢按腳,有時我就坐係隔離同佢傾計。

有次傾傾下,我話好想試下坐輪椅係咩感覺,於是表哥叫我坐上去試下。(當時無諗其他野,純粹覺得好奇)點知坐上去之後突發有種覺得做殘疾人士幾好嘅諗法,覺得咁樣嘅人生應該幾舒服,可以坐住輪椅周圍走,仲要有人照顧三餐⋯當然我冇將呢d諗法講出黎,只係收埋喺心。我唔係想幸災樂禍,只係打從心底覺得咁樣俾人照顧好幸福。

之後只要工人幫佢按腳,我就會坐喺輪椅上面同佢傾計,最初係閒話家常下乜都傾一餐,但後來我會好專注咁望住工人姐姐幫佢按腳嘅過程,望住佢由小腿按上大髀,唔知點解會激發起我嘅性慾,會越睇越興奮同feel到下面會濕⋯⋯

終於有次我趁佢地仲按緊就藉d耳話出廳睇電視,但實情係坐住喺輪椅偷偷地diy⋯呢次係我第一次將「性」同「殘疾」聯繫一齊。我會望住自己對腳,然後幻想自己係殘疾人士,對腳完全唔可以郁、感覺唔到任何嘢。然後個腦一邊諗住工人姐姐幫我表哥按摩嘅畫面,一邊捽豆捽到come。
有時候我會幻想自己喺工人姐姐幫表哥按摩,然之後順勢幫佢打飛機口交。
基本上身邊好多人都會變成我幻想對象。

雖然我鍾意扮殘障人士,但係我又冇話極端到要去截肢或者自殘嘅諗法。😅 但會用幻想方式當係一種宣洩渠道。之後去過心理學forum度睇先知,我嘅情況稱為P,即係透過扮演殘障人士得到性滿足感。
本帖最近評分記錄
  • 艾拉傑 威望 +1 賀吓件蕃薯回歸, 順便測試呢欄可以寫幾多字 ... 2023-11-2 09:45

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-11-2 08:22 發表 查看引用來源
我曾經有段時間發現自己有「扮殘癖」。嗰年因為屋企發生咗d事,所以搬去姨媽屋企住咗半年。除左姨媽、姨丈之外,同住嘅仲有表哥同照顧佢嘅工人。我表哥係一位殘疾人士,長期坐住輪椅出入,但因為姨媽同姨丈都要返工,所以搵咗 ...
咁你有無幫表哥“手”呀,又或者幫下“口”?

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-11-2 08:22 發表 查看引用來源
我曾經有段時間發現自己有「扮殘癖」。嗰年因為屋企發生咗d事,所以搬去姨媽屋企住咗半年。除左姨媽、姨丈之外,同住嘅仲有表哥同照顧佢嘅工人。我表哥係一位殘疾人士,長期坐住輪椅出入,但因為姨媽同姨丈都要返工,所以搵咗 ...
即係一條龍服務?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-2 09:07 發表 查看引用來源

即係一條龍服務?
工人姐姐同佢就應該有一條龍服務
我就冇啦🤣🤣🤣

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-11-2 09:23 發表 查看引用來源
我就冇啦🤣🤣🤣
咁好!😬

以為你食咗表哥添😂

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2023-11-2 11:02 發表 查看引用來源
以為你食咗表哥添😂
可能食咗,不過冇分享!😉

引用:
我以為妳喺輪椅上面同表哥嚟咗😂

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-11-2 09:23 發表 查看引用來源
我就冇啦🤣🤣🤣
做埋手天使?

引用:
師姊好有愛心,真係先有愛後有性,咁都俾你感受到坐輪椅嘅另類快樂👍🏻

前往最後回覆