上一頁下一頁
發新話題

生日旅行 更新#33,#85(完)

收藏  |  訂閱
101  30.1k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-7 00:18 發表 查看引用來源

係,我見佢會上下打轉磨,會想走又唔捨得走咁.....好搞笑。
我都鐘意睇女生因性快感而享受既一面。
原來係心理........
你講得咪仲搞笑 點解人地會想走呢?

個人經驗, 俾人奶或者摔豆豆最high, 係踎o係度或者好似狗仔式又或者等待俾人打屁股果陣咁
屁股拮高, 心口同個頭貼住床, 呢個角度會將下面拉行同埋豆豆外露去接受刺激
所以69 的話最常用/ 最該用係女上男下, 呢個時候女方o既姿勢係同上述最接近
同得老公 69, 我一定潮得快過佢

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-8 08:33 發表 查看引用來源

個人經驗, 俾人奶或者摔豆豆最high, 係踎o係度或者好似狗仔式又或者等待俾人打屁股果陣咁
屁股拮高, 心口同個頭貼住床, 呢個角度會將下面拉行同埋豆豆外露去接受刺激
所以6 ...
可能果個女人未試過或者少比人奶,太刺激可能頂唔順會想縮!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-8 08:33 發表 查看引用來源

所以6 ...
同我女友69都係佢嚟得快過我🥰🤣

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-8 09:16 發表 查看引用來源
咁有冇成面都係水!😉

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-8 09:16 發表 查看引用來源
因為啜住啫啫俾人奶係high 過單單俾人奶...
啫啫如果有d 味o既話, 會o黎得更快添

引用:

所以6 ...
HAHA,第一次想走,係因為佢怕羞,但想走唔走,應該係舒服既。
我見佢抓鬼亂晒我D頭髮嘛,佢係被開發既,即又係想試無機會試,試左返唔到轉頭果隻。
我都覺,當個女生好high時,會情不自禁搵野含,我就諗,究竟會係我被佢含到射先,定佢被我奶到黎左先。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-8 15:16 發表 查看引用來源

HAHA,第一次想走,係因為佢怕羞,但想走唔走,應該係舒服既。
我見佢抓鬼亂晒我D頭髮嘛,佢係被開發既,即又係想試無機會試,試左返唔到轉頭果隻。
我都覺,當個女生好high時,會情不自禁搵野含,我就諗,究竟會係我被佢含到射先,定佢被 ...
咁冇試下同佢69咩?😉
調教人妻,睇到佢享受到之前未試過嘅樂趣,個男人都好有滿足感!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-8 15:19 發表 查看引用來源
咁冇試下同佢69咩?😉
調教人妻,睇到佢享受到之前未試過嘅樂趣,個男人都好有滿足感!😬
有,69係一種親密又有趣既較勁,大家都好舒服,越舒服,自己就會想令對方一樣享受,究竟係自己忍唔住被佢啜到叫先,定佢被我奶到爽爽的呻吟呢....... 唔理果D係佢既汁,定我既口水,還是大家既汗,我覺得果個moment去享受對方既肉同慾都係好正好正既一件事。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-8 16:58 發表 查看引用來源

有,69係一種親密又有趣既較勁,大家都好舒服,越舒服,自己就會想令對方一樣享受,究竟係自己忍唔住被佢啜到叫先,定佢被我奶到爽爽的呻吟呢....... 唔理果D係佢既汁,定我既口水,還是大家既汗,我覺得果個moment去享受對方既肉同 ...
同意呀!最後邊個忍唔到先?😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-8 11:58 發表 查看引用來源

因為啜住啫啫俾人奶係high 過單單俾人奶...
啫啫如果有d 味o既話, 會o黎得更快添
本人同我女人都有少少味🥰😅😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆