上一頁下一頁
發新話題

生日旅行 更新#33,#85(完)

收藏  |  訂閱
101  30.1k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-9 16:27 發表 查看引用來源
蛇師姐妳都會?🥰
梗會㗎啦😁
夾硬捉皇上隻手指塞入口含住佢

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-9 18:19 發表 查看引用來源

梗會㗎啦😁
夾硬捉皇上隻手指塞入口含住佢
手指邊夠妳含🥰😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-9 19:06 發表 查看引用來源
手指邊夠妳含🥰😍
唔夠㗎但好過冇!
事關人地條啫啫忙緊捅本宮其他地方 😁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-9 12:59 發表 查看引用來源

呢句好準確
當佢食到雪雪聲時,其他男既都會好興奮地落力奶。

過左long weekend,我同K先生就去左島仔玩2晚,身邊d fd不斷話會落雨,結果係勁好天(我係晴天娃娃黎,出門好少落雨)。去到島仔已經係夜晚,個前台勁nice,問我地有冇揸車黎,介紹左可以去邊度食野同行。
放低行李就去左食dinner,印象中食完之後搞左次,浸左次浴K先生就訓死左,但難得出黎旅行一定唔可以放過佢。
訓唔著就整醒K先生,不斷玩小K。見K先生開始醒,我就趴上佢度引誘佢,唔洗好耐佢就忍唔住,反客為主男上女下咁交左次功課。
沖完涼我就同佢講,不如我地著浴袍出露台
K先生係露台張櫈坐低,而我就踎低玩小K
我:人地睇到一定以為我幫你含緊
K:一定la,不過可以唔係以為,而係你真係幫緊我含
我:好想咩?求我丫😏
K:好想丫,求你la
見佢咁聽話就幫佢含左陣先坐上佢度
不過咁樣真係唔係好郁到,所以好快就變左我I係個欄杆度俾佢後入
本身諗住一定要佢射出黎先入番房,但佢話個露台地面好硬好唔舒服,赤腳佢真係射唔出就捉番我入房,話聽晚著住襪出去應該就可以
入番房真心有d唔開心,因為之前已經講好左出黎旅行一定要係露台度玩番次,結果佢無射出黎就入番房。
K先生感覺度我唔開心,所以都好落力交功課,同埋應承我聽晚一定會再係露台玩。
射完之後,我同佢都訓左一陣。半夜2點幾K先生啊媽打電話黎搵K先生(明顯唔記得有時差)問我地玩成點,嗌佢對我好d,之後聽到我地2點幾就嗌我地早d訓。傾完電話,我就同K先生講佢啊媽嘈醒我點計?要佢好好補償我。K先生即刻get到我又想要,問我仲唔夠飽咩?我話唔夠架。佢話已經射左3次,唔肯定仲射唔射得出。我話唔理丫,唔試點知射唔射得出,同埋12點前既唔計數,所以淨係射左2次咋😝
結果K先生射左勁多,之後俾我串佢,岩先唔係話唔肯定射唔射得出,結果射咁多。K先生話真係揸乾哂,一滴都無la,我先心滿意足去訓教。
訓醒就有K先生買既早餐食,之後係hea左陣就出去行景點。行左成個晏晝,我就話好攰la,不如返酒店訓陣,之後買佢想食個間野返酒店食,咁樣就唔洗一定要嗌2個餐(我比較細食,所以次次都係佢食大半,我食小半)。
返左酒店訓左個幾2個鐘,K先生就嗌醒左我食dinner
食完佢就同我講話佢有著襪,我即刻get到佢想出露台
著番浴袍就同佢出左去,一樣係I住露台俾佢後入,我問佢如果樓下有人望上估唔估到我地搞緊
佢話一定知la
結果無lala遠處聽到個男人好大聲好惡咁hey左一聲(見唔到人),K先生即刻淆底,捉番我入房。
入番房,K先生知我唔開心,所以就係壓住我係床,咁交功課,話如果繼續係露台佢一定會軟,無可能繼續屌我,之後佢射左我地就訓覺,訓醒就退房。
成個旅程最後就係我地不斷出席我d fd搞既感恩節party,講真d 火雞又真係幾好食。(完)

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-8 17:24 發表 查看引用來源
同意呀!咁你會唔會咁做?😉
間唔中la,睇心情

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-8 17:42 發表 查看引用來源

咁樣唔夠,應該要個女嘅,瞓喺床邊,個頭定向地板,男嘅當女嘅嘴係閪咁屌
咁我就唔鍾意wo,我覺得好唔尊重同埋咁樣女既真係會唔舒服

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-11-17 14:19 發表 查看引用來源
過左long weekend,我同K先生就去左島仔玩2晚,身邊d fd不斷話會落雨,結果係勁好天(我係晴天娃娃黎,出門好少落雨)。去到島仔已經係夜晚,個前台勁nice,問我地有冇揸車黎,介紹左可以去邊度食野同行。
放低行李就去左食dinner,印象 ...
個假期真係開心,全部內射?😉

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-11-3 15:53 發表 查看引用來源
話說我同K先生都係天秤座寶寶,原本諗住佢大假可以橫跨到我地2個既生日,點知話唔可以橫跨紅日,所以唯有揀我生日放。一落機就嗌朋友黎接機,咁少不了應酬下,一齊行街食野吹水咁。去到當地時間10點幾左右,K先生就話佢頂唔順,咁 ...
要挑戰一夜幾次郎咁呢
玩得真開心

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-11-17 14:19 發表 查看引用來源
放低行李就去左食dinner,印象 ...
露台好玩啊,但安全真係好緊要,尤其而家。
睇得出阿K先生都盡左精力。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆