上一頁下一頁
發新話題

生日旅行 更新#33,#85(完)

收藏  |  訂閱
101  29.9k

生日旅行 更新#33,#85(完)

話說我同K先生都係天秤座寶寶,原本諗住佢大假可以橫跨到我地2個既生日,點知話唔可以橫跨紅日,所以唯有揀我生日放。一落機就嗌朋友黎接機,咁少不了應酬下,一齊行街食野吹水咁。去到當地時間10點幾左右,K先生就話佢頂唔順,咁就嗌我朋友車我地返去。
一入到房我地就即刻攬住kiss,佢不斷揸我,我都不斷chok小K,K先生話我好曳,成程都不斷玩小K,我話我件玩具梗係想幾時玩就幾時玩。K先生好快就頂唔順話想搞,我就捉住佢入浴室洗白白。
洗完白白浸浴梗係要玩下玩具,K先生頂唔順,我就坐左落去,但浸住浴真係好難搞,所以好快就企左起身,我扶住牆俾佢後入,但講真都有d凍。插左陣K先生就話要抹身返上床搞。
抹乾身上番床,我就嗌K先生幫我奶陣先,奶左幾下,佢就話頂唔順好想插,我話唔得要奶多陣先,就禁番佢個頭落去服侍我。佢奶多左幾下,係度求我話好想插入去,我就放過佢,俾佢插入黎。個晚無記錯佢應該射左4次,之後就大覺訓,而我第2日出街就覺得俾佢插到有d腫,對腳有少少合唔埋咁。
(TBC,岩先差D打哂但K先生打黎,講完電話就無哂D字😭,之後得閑再分享,大概仲有幾晚係值得分享)

本帖最近評分記錄
  • 艾拉傑 威望 +1 四劑/日咁堅, 有一分. 2023-11-3 20:01

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-11-3 15:53 發表 查看引用來源
話說我同K先生都係天秤座寶寶,原本諗住佢大假可以橫跨到我地2個既生日,點知話唔可以橫跨紅日,所以唯有揀我生日放。一落機就嗌朋友黎接機,咁少不了應酬下,一齊行街食野吹水咁。去到當地時間10點幾左右,K先生就話佢頂唔順,咁 ...
生日旅行真係開心,咁快就4Q,之後點算,肯定比你榨乾!😉

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-11-3 15:53 發表 查看引用來源
話說我同K先生都係天秤座寶寶,原本諗住佢大假可以橫跨到我地2個既生日,點知話唔可以橫跨紅日,所以唯有揀我生日放。一落機就嗌朋友黎接機,咁少不了應酬下,一齊行街食野吹水咁。去到當地時間10點幾左右,K先生就話佢頂唔順,咁 ...
師姐妳enjoy奶妹架?😍😍😍

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-3 16:01 發表 查看引用來源
生日旅行真係開心,咁快就4Q,之後點算,肯定比你榨乾!😉
咁生日一年一次梗係要好好慶祝
其實旅行2個星期佢射得唔算多,我諗平均一日2次都未必有,佢臨出發前仲話覺得可以平均1日3次
又未俾我榨乾既,佢返到香港都仲想搞

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-11-3 18:14 發表 查看引用來源
咁生日一年一次梗係要好好慶祝
其實旅行2個星期佢射得唔算多,我諗平均一日2次都未必有,佢臨出發前仲話覺得可以平均1日3次
又未俾我榨乾既,佢返到香港都仲想搞 ...
咁佢都好勁喎!😉

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-3 16:20 發表 查看引用來源
師姐妳enjoy奶妹架?😍😍😍
一般la,係佢鍾意
因為佢有少少M底,鍾意俾我逼佢奶,俾我咬同埋打patpat咁

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-11-3 18:16 發表 查看引用來源
一般la,係佢鍾意
因為佢有少少M底,鍾意俾我逼佢奶,俾我咬同埋打patpat咁
咁佢係咪之後插得你狠啲!😉

小弟趁十一月天氣好去同陽光玩吓遊戲, 屎忽都要曬黑.

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-11-3 18:16 發表 查看引用來源
一般la,係佢鍾意
反而我想打師妹PATPAT😆🥰

引用:
一般la,係佢鍾意
我都有少少LIKE比女女禁住嚟奶閪😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆