上一頁下一頁
發新話題

生日旅行 更新#33,#85(完)

收藏  |  訂閱
101  29.9k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-11-6 06:58 發表 查看引用來源
唔會
但會同佢講佢頂得好入好舒服
讚下佢可能頂得仲入仲舒服!😉

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-11-6 06:58 發表 查看引用來源
唔會,呢d moment 梗係廣東話la
咁又係
我屌得你好舒服 好過I like fuck you🤣

成個旅行基本上佢有一半以上時間都係訓教,唔知既仲以為我虐待佢。我班fd 話佢好慘,我話係佢自己要訓教,又唔係我唔帶/唔俾佢出去玩。到我生日正日凌晨12點我仲係外面,我fd一聽到電話響,就知係12點正,即刻搶先同我講生日快樂同俾生日禮物我,仲特登同K先生講佢搶先左🤣
返到仲諗住K先生會係廳等我返黎,點知係房,1d都唔稱職。
嗌番佢出黎,等佢服侍我食宵夜同食生日蛋糕,食飽飽先入番房等佢服侍我沖涼同交功課。
個晚應該2次左右,之後訓醒就出去食韓燒,行景點,最後食set dinner
返到房應該9點幾十點,佢即刻訓到死左咁
我既生日當然唔可以就咁完,所以俾佢訓個幾鐘左右,我就跨坐係佢面上,逼佢奶,結果佢竟然敢擰轉面😡
我訓番落床,之後就整醒佢,好好咁質問佢。
因為之前我地傾過,係佢自己想我咁做,結果我做左,佢竟然擰轉面。
佢醒左就即刻認錯,話佢未想死住,求我坐番上去俾佢奶。我話唔想死仲唔好好服侍我,睇佢表現先決定點罰佢。
佢射完問我點,我話未嬲完wo,逼佢抹完d精,再幫我奶,之後射多次先放過佢。(TBC)

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-11-6 07:36 發表 查看引用來源
成個旅行基本上佢有一半以上時間都係訓教,唔知既仲以為我虐待佢。我班fd 話佢好慘,我話係佢自己要訓教,又唔係我唔帶/唔俾佢出去玩。到我生日正日凌晨12點我仲係外面,我fd一聽到電話響,就知係12點正,即刻搶先同我講生日快樂 ...
師姐原來係女王!😉
不過大家開心就得啦!😬

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-11-6 07:36 發表 查看引用來源
成個旅行基本上佢有一半以上時間都係訓教,唔知既仲以為我虐待佢。我班fd 話佢好慘,我話係佢自己要訓教,又唔係我唔帶/唔俾佢出去玩。到我生日正日凌晨12點我仲係外面,我fd一聽到電話響,就知係12點正,即刻搶先同我講生日快樂 ...
有精都仲要奶閪😂

被奶果陣㩒住對方個頭, 感覺真係冇得頂   
僅次於坐o係人面上

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-6 09:15 發表 查看引用來源
被奶果陣㩒住對方個頭, 感覺真係冇得頂   
僅次於坐o係人面上
估唔到蛇蛇都鐘意!😉
我反而試過有個人妻未試過比人奶,奶過佢幾次之後,有次叫佢顏面騎乘,一路奶一路揸佢波波,佢好快高潮仲叫到拆天!😉

K先生好幸福,有你咁樣同佢玩

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-6 09:19 發表 查看引用來源
估唔到蛇蛇都鐘意!😉
我反而試過有個人妻未試過比人奶,奶過佢幾次之後,有次叫佢顏面騎乘,一路奶一路揸佢波波,佢好快高潮仲叫到拆天!😉
終於見到你講自己經歷啦
試過幾多個人妻?

女性呢, 要達到高潮o既心路歷程係複雜好多, 唔同男人俾人啜啜啜就搞掂...
唔係話完全唔可能o既, 不過要搞好耐囉
加d 令人尷尬, 唔好意思, 或者係罪惡感o既元素, 會興奮好多, 係可以好快就潮

[quote]原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-6 10:05 發表 查看引用來源

終於見到你講自己經歷啦
試過幾多個人妻?

女性呢, 要達到高潮o既心路歷程係複雜好多, 唔同男人俾人啜啜啜就搞掂...
唔係話完全唔可能o既, 不過要搞好耐囉
加d 令人尷尬, 唔好意思, 或者係罪惡感o既元素, 會 ... [/quote三個啫!😂
絕對同意!果個人妻好純,未試過同老公咁玩,咁私密嘅地方,主動比男人品嘗,羞恥感之下,再加上對乳頭嘅挑逗,好快就高潮!可惜唔可以好似小葵咁噴水!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆