上一頁下一頁
發新話題

生日旅行 更新#33,#85(完)

收藏  |  訂閱
101  29.9k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-11-6 07:36 發表 查看引用來源
成個旅行基本上佢有一半以上時間都係訓教,唔知既仲以為我虐待佢。我班fd 話佢好慘,我話係佢自己要訓教,又唔係我唔帶/唔俾佢出去玩。到我生日正日凌晨12點我仲係外面,我fd一聽到電話響,就知係12點正,即刻搶先同我講生日快樂 ...
女生坐男人個口度真係會爽D?心理定生理多D先?HAHA.....
我都試過,我見佢真係慾罷不能,但無諗原因係邊樣多喎。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-6 17:41 發表 查看引用來源

女生坐男人個口度真係會爽D?心理定生理多D先?HAHA.....
咁點解唔問下佢?😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-6 17:41 發表 查看引用來源

心理大於生理
有人話坐上面可以調整角度,唔係話佢錯但始終都要小心唔好壓親人
所以更主要其實係show出自己最姣最放蕩嘅一面俾對方睇,果種既邪惡又興奮嘅心理快感

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-6 17:53 發表 查看引用來源

心理大於生理
有人話坐上面可以調整角度,唔係話佢錯但始終都要小心唔好壓親人
所以更主要其實係show出自己最姣最放蕩嘅一面俾對方睇,果種既邪惡又興奮嘅心理快感 ...
都係用家心聲清楚啲!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-6 17:54 發表 查看引用來源
都係用家心聲清楚啲!😉
用家表示更中意老公男上女下拮拮到差唔多,爬上嚟坐我上面將棒棒塞我口中 😋

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-6 10:05 發表 查看引用來源

終於見到你講自己經歷啦
試過幾多個人妻?

女性呢, 要達到高潮o既心路歷程係複雜好多, 唔同男人俾人啜啜啜就搞掂...
唔係話完全唔可能o既, 不過要搞好耐囉
加d 令人尷尬, 唔好意思, 或者係罪惡感o既元素, 會 ...
終於見到你講自己經歷啦....................e 句好正

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-6 18:02 發表 查看引用來源

用家表示更中意老公男上女下拮拮到差唔多,爬上嚟坐我上面將棒棒塞我口中 😋
跟住口爆?😉

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-11-6 12:26 發表 查看引用來源
呢個係懲罰
奶完一定要錫返你 先會心理平衡🤣

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-6 17:43 發表 查看引用來源
咁點解唔問下佢?😉
因為我有問佢,佢又怕怕羞羞,但我估佢鐘意,因為我真係一面都係....佢既水......同我口水啦當然,HAHA.....
之後我就同佢講如果心思思想,我無問題。
結果試左次佢綁住我對手坐上我度......... 睇黎佢真係好enjoy,但始終無出自把口,所以想問清楚。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-6 17:53 發表 查看引用來源

心理大於生理
所以更主要其實係show出自己最姣最放蕩嘅一面俾對方睇,果種既邪惡又興奮嘅心理快感 ...
係,我見佢會上下打轉磨,會想走又唔捨得走咁.....好搞笑。
我都鐘意睇女生因性快感而享受既一面。
原來係心理........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆