生日旅行 更新#33,#85(完)

收藏  |  訂閱
25  30.1k

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-11-4 07:23 發表 查看引用來源
你地2個 邊個英文叻D🤣
佢睇英文叻d,我就聽同講叻d
畢竟佢做野用開英文,而我就接觸外國人既機會多過佢

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-4 09:42 發表 查看引用來源
你會唔會讚佢好勁?😉
唔會
但會同佢講佢頂得好入好舒服

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-11-4 15:13 發表 查看引用來源
床上淫叫會唔會用英文叫
唔會,呢d moment 梗係廣東話la

成個旅行基本上佢有一半以上時間都係訓教,唔知既仲以為我虐待佢。我班fd 話佢好慘,我話係佢自己要訓教,又唔係我唔帶/唔俾佢出去玩。到我生日正日凌晨12點我仲係外面,我fd一聽到電話響,就知係12點正,即刻搶先同我講生日快樂同俾生日禮物我,仲特登同K先生講佢搶先左🤣
返到仲諗住K先生會係廳等我返黎,點知係房,1d都唔稱職。
嗌番佢出黎,等佢服侍我食宵夜同食生日蛋糕,食飽飽先入番房等佢服侍我沖涼同交功課。
個晚應該2次左右,之後訓醒就出去食韓燒,行景點,最後食set dinner
返到房應該9點幾十點,佢即刻訓到死左咁
我既生日當然唔可以就咁完,所以俾佢訓個幾鐘左右,我就跨坐係佢面上,逼佢奶,結果佢竟然敢擰轉面😡
我訓番落床,之後就整醒佢,好好咁質問佢。
因為之前我地傾過,係佢自己想我咁做,結果我做左,佢竟然擰轉面。
佢醒左就即刻認錯,話佢未想死住,求我坐番上去俾佢奶。我話唔想死仲唔好好服侍我,睇佢表現先決定點罰佢。
佢射完問我點,我話未嬲完wo,逼佢抹完d精,再幫我奶,之後射多次先放過佢。(TBC)

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-6 07:58 發表 查看引用來源
師姐原來係女王!😉
不過大家開心就得啦!😬
睇人既
可以係女王亦可以係小鳥依人
K先生D舊同學見到我地既合照都話我似D 乖乖女,話K先生一定食住我
K先生即刻話我唔好蝦,佢先係俾我食住個個

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-11-6 09:13 發表 查看引用來源
有精都仲要奶閪😂
呢個係懲罰

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-6 09:15 發表 查看引用來源
被奶果陣㩒住對方個頭, 感覺真係冇得頂   
僅次於坐o係人面上
貴妃娘娘都黎捧場丫
我覺得咁係心靈上會high d

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-6 12:34 發表 查看引用來源
咁佢都係錫你啫!😉
我無話佢唔錫我

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-6 17:41 發表 查看引用來源
女生坐男人個口度真係會爽D?心理定生理多D先?HAHA.....
我都試過,我見佢真係慾罷不能,但無諗原因係邊樣多喎。
心理上
覺得個主動權係自己度
等於女既跪係度幫你含,你禁住佢個頭,你應該都會覺得high d

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-11-6 21:16 發表 查看引用來源
奶完一定要錫返你 先會心理平衡🤣
係,之後再去浪口

前往最後回覆