上一頁下一頁
發新話題

最近公司真係忙, 忙到一個點係攰到無力扑野 P2 #67

收藏  |  訂閱
153  27.0k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-9 18:13 發表 查看引用來源

日對夜對,仲索條毛咩🥹
咁謙呀,條長腿都有排索啦!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-9 18:13 發表 查看引用來源

日對夜對,仲索條毛咩🥹
唔好咁講⋯妳地兩公婆都好熱衷sex🥰

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-9 20:43 發表 查看引用來源
妳啱呀師兄💪🏾

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-9 20:43 發表 查看引用來源
又話自己冇呢D 引

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-10 08:31 發表 查看引用來源

又話自己冇呢D 引
我意思係皇上吖!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-10 08:31 發表 查看引用來源

又話自己冇呢D 引
蛇師姐對腳真係堅正😍😍😍

送完個女返學, 同老公講我未夠飽呀. 我隻手喺佢褲浪游走. Feel到有人又扯咗. Ho Ho….. 再同佢講你啲精不斷流出嚟. 跟著去咗個mall既停車埸. 時間尚早冇乜車. 我同老公講咁刺激. 我都未講完, 佢已經拉低條褲撳住我個頭. 下下都深喉頂到好入. 一邊睇下有無人經過一邊拎對奶出嚟搓. 服待到佢咁上下, 我琴去後座拉高條裙, 佢用龜頭係個閪個門口係咁掃, 掃到人㷫烚烚好想要. 男人真係好衰. Hahaha….. 掃咗一輪突然隊入嚟, 果種快感真係好正. 俾個大龜頭撐開個閪. 佢一邊抽插一邊揸波, 我話你今日咁硬又射咗咁多. 佢話餓咗兩個禮拜係咁上下啦. 我話你無打飛機解決咩. 佢話無喎. 我知佢有, 我洗衫見到條t-back有硬咗既精. Lol…. 見你交足功課唔踢爆你. 轉個女上pos, 啜到乳頭都硬晒. 比我un完一輪, un爆咗. 射唒入面. 又係射咗好多. 係手袋拎咗條新底底換返. 做完之後, 停車場開始多人去返工.

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-11-14 01:48 發表 查看引用來源
送完個女返學, 同老公講我未夠飽呀. 我隻手喺佢褲浪游走. Feel到有人又扯咗. Ho Ho….. 再同佢講你啲精不斷流出嚟. 跟著去咗個mall既停車埸. 時間尚早冇乜車. 我同老公講咁刺激. 我都未講完, 佢已經拉低條褲撳住我個 ...
唔師姐妳有冇咁餓⋯喺停車場都唔放過妳老公🥰😆

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-11-14 01:48 發表 查看引用來源
送完個女返學, 同老公講我未夠飽呀. 我隻手喺佢褲浪游走. Feel到有人又扯咗. Ho Ho….. 再同佢講你啲精不斷流出嚟. 跟著去咗個mall既停車埸. 時間尚早冇乜車. 我同老公講咁刺激. 我都未講完, 佢已經拉低條褲撳住我個 ...
老公肯定比妳引到冇幫妳奶閪啦🥰🤣

引用:
難得師姐結咗婚咁耐仲咁有情趣!😉
新底底又比倒流嘅精污染埋?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆