上一頁下一頁
發新話題

最近公司真係忙, 忙到一個點係攰到無力扑野 P2 #67

收藏  |  訂閱
153  26.9k

最近公司真係忙, 忙到一個點係攰到無力扑野 P2 #67

上星期忙完, 靜返小小啦. 點知M. 想搞野姐連個天都要玩我. 老公仔谷咗兩星期, 好多儲備.

前日終於M, 可以無限中出喇. 我放工返嚟老公仲瞓緊覺. 點可以放過偷襲佢嘅機會. 揭開張被, 老公條野頂住條孖煙通. 我好乖拎條嘢出嚟啜, 無啜一排點解好似粗咗既. 唔理啦繼續出力含. 含到咁上下, 自動波除哂啲衫騎上老公度. 除埋佢條boxer, 係佢耳邊講我M完啦快D嚟中出我. 佢用個大龜頭磨我個閪, 入小小又出返嚟. 佢叫我伏係佢心口用我個慢慢流緊閪水既閪蘑佢碌嘢. 越磨越硬, 我就越想要.

到咁上下, 我唔理啦我自己坐上去un. 我一邊自己搓波一邊呻呷. 佢間唔中頂上嚟. 頂到好舒服. 玩咗一陣, 見到個鐘差不多要叫個女起身返學. ….. 我都未嚟高潮…. 叫佢狗仔後推我. 我伏係床趷高pat pat, 佢餓咗太耐, 佢粗暴咁插入去, 不斷瘋狂抽插. 下下都頂到子宮. 真係好爽. 屌到咁上下, feel到老公條嘢抽一抽. 我已經估到下一步係點. 佢儲起左兩個禮拜嘅精全部射哂入去. 跟住我叫老公快啲叫醒個女返學. 我求其笠件連身裙bra都無戴就出門口. 係途中我feel到啲精不斷流出嚟. t-back又濕唒. 我話衰佬射咁鬼多, 老公一邊揸車, 我無戴bra, 全程突點. Lol….. 送完個女返學有下文…..

待續…….

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-11-8 01:17 發表 查看引用來源
上星期忙完, 靜返小小啦. 點知M到. 想搞野姐連個天都要玩我. 老公仔谷咗兩星期, 好多儲備.

前日終於M完, 可以無限中出喇. 我放工返嚟老公仲瞓緊覺. 點可以放過偷襲佢嘅機會. 揭開張被, 老公條野頂住條孖煙通. 我 ...
嘩⋯咪射到妳成隻鮑魚都係精囉😍😍😍爽死啦?😍😍😍睇吓條TBACK有幾濕先😍😍😍

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-11-8 01:17 發表 查看引用來源
上星期忙完, 靜返小小啦. 點知M到. 想搞野姐連個天都要玩我. 老公仔谷咗兩星期, 好多儲備.

前日終於M完, 可以無限中出喇. 我放工返嚟老公仲瞓緊覺. 點可以放過偷襲佢嘅機會. 揭開張被, 老公條野頂住條孖煙通. 我 ...
餓咗咁耐,1Q梗係唔夠啦!之後點玩?😉

你老公D功力,同小弟商約 😁

有你咁正既老婆, 你老公幸福死

支持一下   

晨勃中o既啫啫的確係特別好含    特別粗
可惜唔係成日都夠時間朝早玩

引用:

你做咩工? 天光先返屋企
唔通係護士?😍

引用:

睇完呢個故事諗起有樣嘢,呢單嘢都大約係13年前,嗰陣時已經同女朋友(而家嘅老婆)同居,但嗰陣時試過連續三個禮拜每一晚都OT到10點,每晚返到屋企嘅時候佢都已經瞓着咗。

我記得去到第二個星期尾,佢有一日夜晚踩上嚟,之後喺我Office(房內)除晒衫,要我屌完佢,先比我繼續做嘢。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-8 12:32 發表 查看引用來源

睇完呢個故事諗起有樣嘢,呢單嘢都大約係13年前,嗰陣時已經同女朋友(而家嘅老婆)同居,但嗰陣時試過連續三個禮拜每一晚都OT到10點,每晚返到屋企嘅時候佢都已經瞓着咗。

我記得去到第二個星期尾,佢有一日夜晚踩上嚟,之後喺我O ...
wow⋯阿嫂餓到飛起🤣🤣🤣

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-8 14:19 發表 查看引用來源
wow⋯阿嫂餓到飛起🤣🤣🤣
走嘅時候,下面個保安用好淫邪眼神望住我老婆😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆