純粹開個post瞓唔着傾偈🥰大波波大乳頭其實好麻煩

收藏  |  訂閱
20  1.8k

純粹開個post瞓唔着傾偈🥰大波波大乳頭其實好麻煩

開個post先,純粹喺瞓唔着果陣可以喺呢度傾吓偈,講乜都得🥰有睇我其他post 都知我乳頭好大粒又好易硬🫣其實大波波大乳頭好唔方便😳有時bra或者衫磨磨吓都會凸起,除咗bra就好明顯凸晒點😌
乳頭又勁敏感,磨幾吓又會好想要,有時喺office 喺街都要搵地方diy🤫🤫
而家先30歲點搞好呢?🫦
不過都歡迎你哋留言引到我凸lin lin硬嘅🫦🫦

附件

引用:
原帖由 Pinkybinbin 於 2023-11-13 00:05 發表 查看引用來源
開個post先,純粹喺瞓唔着果陣可以喺呢度傾吓偈,講乜都得🥰有睇我其他post 都知我乳頭好大粒又好易硬🫣其實大波波大乳頭好唔方便😳有時bra或者衫磨磨吓都會凸起,除咗bra就好明顯凸晒點😌
乳頭又勁敏感,磨幾吓又會好想要,有 ...
妳邊一邊乳頭比較敏感,俾人一搞就硬?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2023-11-13 00:40 發表 查看引用來源

妳邊一邊乳頭比較敏感,俾人一搞就硬?
兩邊都敏感㗎🫣

甘要啜-邊 手卒另一個乳頭! 哈哈

引用:
原帖由 Pinkybinbin 於 2023-11-13 00:05 發表 查看引用來源
咁易就敏感 有冇隨身帶蛋蛋玩?

引用:
咁就要搵我幫手囉

附件

在街上,妳會點様D I Y ?
引用:

扮返工...路過SAY HI~

引用:
原帖由 Pinkybinbin 於 2023-11-13 01:03 發表 查看引用來源
兩邊都敏感㗎🫣
不過無所謂,玩妳對奶,兩邊都會玩晒,唔會只玩一邊。
鍾唔鍾意我用陽具打妳對波?

引用:
妳粒lin真係好大粒,最愛啜咁大乳頭嘅女人對波,一路啜一路摷妳下面,條陽具非常硬。

前往最後回覆