純粹開個post瞓唔着傾偈🥰大波波大乳頭其實好麻煩

收藏  |  訂閱
20  1.8k

正👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Morning.

引用:
原帖由 Pinkybinbin 於 2023-11-13 00:05 發表 查看引用來源
開個post先,純粹喺瞓唔着果陣可以喺呢度傾吓偈,講乜都得🥰有睇我其他post 都知我乳頭好大粒又好易硬🫣其實大波波大乳頭好唔方便😳有時bra或者衫磨磨吓都會凸起,除咗bra就好明顯凸晒點😌
乳頭又勁敏感,磨幾吓又會好想要,有 ...
其實,妳知吾知妳好正!😍乳頭大小適中,而且顏色又靚😍好想手口並用,慢慢令妳舒服,投入😋😋pinky,come on baby😍

Morning

引用:
原帖由 Pinkybinbin 於 2023-11-13 00:05 發表 查看引用來源
開個post先,純粹喺瞓唔着果陣可以喺呢度傾吓偈,講乜都得🥰有睇我其他post 都知我乳頭好大粒又好易硬🫣其實大波波大乳頭好唔方便😳有時bra或者衫磨磨吓都會凸起,除咗bra就好明顯凸晒點😌
如果一早起身,有妳在身邊便好😍可以令妳舒服完先返工😋我又有早餐食,慢慢啜,慢慢瀨妳兩粒linlin,不如,用手掌磨下佢,好吾好呀😋😋😍😍😘😘

用乳貼得唔得呢? 還是你係固意想磨到自high?  BTW, 你公司近邊? 近的話隨時可以幫你解決
引用:

如果有枕邊人, 呢個係一種吸引黎XD

引用:
原帖由 幪面超人 於 2023-11-13 14:53 發表 查看引用來源

不過無所謂,玩妳對奶,兩邊都會玩晒,唔會只玩一邊。
鍾唔鍾意我用陽具打妳對波?
好鍾意,粒lin又會硬晒

引用:
原帖由 Pinkybinbin 於 2023-11-16 03:16 發表 查看引用來源
好鍾意,粒lin又會硬晒
Pinky,去左邊呀?please come back😍😍

引用:
顶住妳,上番最top

今晚我訓唔著😑😑😑

引用:
嘩!師姐,正到甩碌,有幾煩呀?🥰

前往最後回覆