大家覺得呢個 "肛交文" 題材work唔work???

收藏  |  訂閱
7  1.4k

大家覺得呢個 "肛交文" 題材work唔work???

小弟一向有寫甜文既興趣 , 尤其係肛交文 , 最近又唸到個題材 ,
大家睇下得唔得 :

女主係一個三子之母既失婚婦/寡婦 , 因為獨守空房太耐 ,
所以最終出來搵男人 , 雖然好多時都有斬獲 ,
但男人都嫌佢個西太鬆 , 扑過佢既人都無再回頭 , 搞到女主好自卑
後來把心一橫 , 話自己鐘意開後門 ,
結果真係吸引左好多此類愛好者 , 女主雖然開始好羞恥 ,
但佢更享受比眾多男人寵愛既感覺 !!!

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-11-13 14:03 發表 查看引用來源
小弟一向有寫甜文既興趣 , 尤其係肛交文 , 最近又唸到個題材 ,
大家睇下得唔得 :

但男人都嫌佢個西太鬆 , 扑過 ...
我覺得香港人唔太接受肛交,連用脷舔同鑽都唔鍾意,更何況插。
但我就覺得乜都應該試下,試咗唔鍾意最多下次唔玩。

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-11-13 14:03 發表 查看引用來源
大家睇下得唔得 :

肛交正,最中意雙穴齊入,壓逼感仲大

引用:
大家睇下得唔得 :

真聽話 咁就認真少少俾你 feedback 吧!

首先, 了解市場, 產品定位
咸故同咸片最大o既分別, 係咸故冇o左視覺上o既impact, 唔一定係壞事, 只要你能夠將劣勢轉化成優勢

咸片雖然有視覺上o既震撼, 但佢亦有佢o既缺點, 就係內心戲不足, 你可以從呢點入手
再講動作片幾乎都係千篇一律, 啜啜啜插插插, 你要鶴立雞群, 就要提供一d 對手提供唔到o既o野

既然你係以失婚婦人為主角, 試吓多從女性心靈角度去描寫, 男人女人同人上床時o既心態可以好唔一樣
唔係完全對立, 性愛快感係男女都想追求, 但除此之外仲有心靈慰藉,
更重要o既係性衝動從冇到有呢個轉變o既經歷, 呢樣非常重要
以上幾樣o野男女都會有, 只係比重各有不同, 你要以失婚婦o既身份, 掌握到各個成份o既表例

再到肛交o既本身, 佢同一般o既性行為本質上又有d 唔一樣
作品要令人回味, 想一看再看, 就唔可以太天馬行空
我舉個例子, 有唔少關於女性獻出第一次o既色情文學, 將當事人描寫得好似身經百戰咁
害羞尷尬果part 得幾隻字輕輕帶過, 跟住忽然之間好似上o左身咁幫人含吹奶啜然後唔知有幾多個高潮, 太離譜啦
呢d 我覺得就係將咸片同咸故混淆o左o既典型例子, 以拍咸片o既心態去寫咸故, 重心完全錯晒
因此呢, o係女主角 "把心一橫" 到 "謊稱自己中意肛交" 到 "真係搵到對手" 到 "啫啫就頂在肛門前" 到 "拮入去o既過程"
女主心靈上o既矛盾, 害怕, 緊強, 後悔, 到接納, 再到著迷, 用多少墨水去描寫佢o既內心, 多少墨水去形容佢身體上o既感覺
落筆之前好好計劃一下吧

最後, 多做 research

暫時寫住咁多, 有咩容後補充

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-14 06:49 發表 查看引用來源

真聽話 咁就認真少少俾你 feedback 吧!

首先, 了解市場, 產品定位
咸故同咸片最大o既分別, 係咸故冇o左視覺上o既impact, 唔一定係壞事, 只要你能夠將劣勢轉化成優勢

咸片雖然有視覺上o既震撼, 但佢亦有佢o ...
多謝蛇姐既回覆 !!! ^.^

坦白說 , 寫甜文呢個愛好小弟都堅持左十幾年架拉 ,
早期既作品都係傾向 "視覺系" 多 D ... 即係盡量寫得好有畫面感
不過近幾年都好似蛇姐咁講 , 開始追求心理描寫 ...
呢篇就係小弟暫時自認為 , 寫女性心理比較好既一篇 :

<作為補習老師,我竟然和學生搞上了>
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70298959
戴左頭盔先 :
其實故事框架算幾老土 , 但真係盡力試下係女性心理度著力 ,
希望蛇姐可以睇下  指點一下 ...

不過因為 "肛交文" 題材都係有少少特別 ,
所以仲係比較少係加入女性心理變化 ... 唔係女主本身有呢種癖好
就係男主用左 "媚藥" 而去做過渡 ^.^"

其實小弟岩岩都寫完一篇肛交文 ,
就係話女主其實只係肛門有少少細菌感染 ,
搞到成日痕癢難當 ... 結果比男主既大佬誤導佢係有"肛交癖" ,
繼而比男主借機而 "入" ^.^"

至於第二點 ... 係女主前後人設一致上面 , 小弟自問比較少翻車 ,
甚至以前有版大認為 , 我 D女主前後太一致 ...
(佢意思係隨故事發展 , 女主其實係應該有一定既改變 , 反而唔應該
故事開始同結尾都係一樣)

小弟另外有一篇 , 女主由頭至尾都保持比較清純既作品 ,
遲 D比蛇姐你過目丫 ^.^

引用:
大家睇下得唔得 :

玩後門既故仔發展好窄 講多幾講又好易被誤會係gay 佬

引用:
原帖由 保持現在 於 2023-11-14 15:36 發表 查看引用來源

查實樓主阿青頭哥可能係基嘅.

引用:
原帖由 保持現在 於 2023-11-14 15:36 發表 查看引用來源

唔會卦
一個中意肛交o既男人, 中意插返另一個男人同中意插女人o既機會率, o係你真係認識了解呢個人之前, 都係均等o既啫
不過故仔發展好窄呢句不無道理, 始終肛門唔係一個真正o既性器官, 我唔覺得佢可以完全取代前穴o既性交囉
所以樓主呢個 "肛交文" o既定位, 應該係一篇有肛交情節o既咸故, 而唔係逢親性愛畫面就一味係咁肛交
好似茄汁意大利粉咁, 意大利粉先係主角, 茄汁再中意都好都只係調味, 唔可以一大碗汁入面得果兩三條粉

前往最後回覆