上一頁下一頁
發新話題

早兩日週年紀念,老公帶咗我去.......

收藏  |  訂閱
120  14.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-14 18:26 發表 查看引用來源

女仕其實都要睇邊種高潮囉
拮拮果種G點高潮係可以頂好耐,豆豆其實都好難忍
但一定好過你地
拮拮高潮又一路有水出真係玩到攰為止
豆豆高潮同龜頭一樣再玩會痛
乳頭高潮唔係個個都有
最怕遇到一啲好易高潮嘅,試過我未高潮佢到了就叫我落床😆

引用:
原帖由 sagax 於 2023-11-16 11:11 發表 查看引用來源
乳頭高潮唔係個個都有
最怕遇到一啲好易高潮嘅,試過我未高潮佢到了就叫我落床😆 ...
咁自私!😂

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-16 09:32 發表 查看引用來源
上次喺泰國酒店,同老公露台做緊,見到人望上嚟,老公又冇停,D水真係缺堤咁嚟
早年同老公去旅行呢, 我地比較傾向自駕遊, 好多時都係訂motel
都好舒服o架, 冇酒店咁富麗堂皇但係另一種好free o既味道, 車到自己住果間小屋o既門口勁方便囉
好玩之處, 就係隔音唔多 放心, 呢種motel 絕大多數都係o係遠離城市o既郊區, 半夜靜到耳仔痛添,
絕對唔駛擔心影響睡眠
只係睡眠以外o既時間呢, 因為大門兩邊就係玻璃窗, 玻璃有幾隔音唔需要多講, 點解要提到隔音亦都唔需要多講
窗簾點樣拉呢樣野自己決定啦!
仲有一樣o野, 酒店形形色色o既住客都帶, 可以係旅遊, 可以係出trip, 亦可以因為某種原因住一日就走(比如爆房)
motel 則大多數都係慢慢玩o既遊客, 一連幾日朝見口晚見面大家差唔多時間早出晚歸,
甚至去埋同一景點撞返亦好等閒, 我地都遇過唔少
前一晚先呻吟嘈到拆天第二朝good morning 睇到人地陰陰嘴笑又有
第二晚隔離房又叫埋一份又有, 好得意o架

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-16 11:51 發表 查看引用來源

早年同老公去旅行呢, 我地比較傾向自駕遊, 好多時都係訂motel
都好舒服o架, 冇酒店咁富麗堂皇但係另一種好free o既味道, 車到自己住果間小屋o既門口勁方便囉
好玩之處, 就係隔音唔多 放心, 呢種motel 絕大多 ...
有冇試過鬥叫得大聲!😬

引用:
原帖由 sagax 於 2023-11-16 11:11 發表 查看引用來源
乳頭高潮唔係個個都有
最怕遇到一啲好易高潮嘅,試過我未高潮佢到了就叫我落床😆 ...
女人都唔係個個可以高完又高o架
有d 每次搞野只能高一次, 有d 一次都冇, 唔係個個可以係咁高
據說只能有一次果d 人, 到o左站之後繼續俾人插會好辛苦

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-16 12:03 發表 查看引用來源
有冇試過鬥叫得大聲!😬
其實唔需要囉, 都話門o既旁邊就係玻璃窗, 留條gap 既話外面肯定聽得好清楚

因為你已經比較咗🤣
引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-15 19:37 發表 查看引用來源
如果嗰陣仲係處,就唔會可以相處到今日啦
會有比較㗎嘛!

漏咗個字,聽人妻講先啱🤣
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-16 09:27 發表 查看引用來源

聽人講 定還是俾你食過o既人妻真實經歷呀

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-16 12:39 發表 查看引用來源

女人都唔係個個可以高完又高o架
有d 每次搞野只能高一次, 有d 一次都冇, 唔係個個可以係咁高
據說只能有一次果d 人, 到o左站之後繼續俾人插會好辛苦 ...
咁你肯定係可以好多次!😉

引用:
原帖由 Virgin201 於 2023-11-16 12:44 發表 查看引用來源
漏咗個字,聽人妻講先啱🤣
係呀!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆