上一頁下一頁
發新話題

早兩日週年紀念,老公帶咗我去.......

收藏  |  訂閱
120  14.9k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-15 02:48 發表 查看引用來源
蛇師姐⋯會唔會係得個痛字?🥰😂
Depends 啦 睇你點樣詮釋 "第一次"

第一次同呢個人唔等於係本宮人生中o既第一次
同佢o既第一次當然係超爽

但如果話係佢以老公身份同我o既第一次, 咁都可以話你o岩o既

回覆 71# 蛇貴妃 的帖子

我同我老公一齊之前,都只係得兩個男朋友。
佢哋真係冇老公咁得意,其實到咁多年,我同佢一齊做嗰陣嘅感覺都係好似初初拍拖咁。

有時佢除我除我件衫,我都特登遮住我兩點嚟引佢

到去旅行嗰陣,我哋玩得仲放,真係每次都好似第一次咁樣

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-15 10:02 發表 查看引用來源
我同我老公一齊之前,都只係得兩個男朋友。
佢哋真係冇老公咁得意,其實到咁多年,我同佢一齊做嗰陣嘅感覺都係好似初初拍拖咁。

有時佢除我除我件衫,我都特登遮住我兩點嚟引佢

到去旅行嗰陣,我哋玩得仲放,真係每次都好似第 ...
你哋好有情趣!😉

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-15 10:02 發表 查看引用來源
經驗話我知, 咁樣有兩個可能性最大o既原因
1. 師姐你真係超愛超愛你老公
2. 你老公係一個好有內涵o既人, 耐唔中就好似重新認識呢個人咁

如果係處女俾佢屌仲有記念性
引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-14 20:25 發表 查看引用來源
啱啱拍拖冇耐,咁錫吓都有嘅
有日去睇戲,佢拉我去後排最頂嗰行,咁錫吓錫吓,我捉佢隻手入去揸我,嗰陣我仲坐咗上去,佢冇射,之後佢帶咗我去酒店,咪同佢第一次上床囉
到送我返屋企,又係狂咀,佢拉咗我去後樓梯,再做多次,仲要射埋喺入面 ...

回覆 74# 蛇貴妃 的帖子

咁係咪超愛相對嘅,單方面做唔到㗎
老公係咪有內涵,過癮氹得我開心咪得囉,幾十年如果唔係點對呀

回覆 75# Virgin201 的帖子

如果嗰陣仲係處,就唔會可以相處到今日啦
會有比較㗎嘛!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-15 08:11 發表 查看引用來源

Depends 啦 睇你點樣詮釋 "第一次"

第一次同呢個人唔等於係本宮人生中o既第一次
同佢o既第一次當然係超爽

但如果話係佢以老公身份同我o既第一次, 咁都可以話你o岩o既 ...
超爽⋯爽成點先?🥰😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-15 21:45 發表 查看引用來源
超爽⋯爽成點先?🥰😂
傻o既 你可以好具體清晰咁形容你射精係咩感覺咩?

但係好sweet 好sweet 囉真係, 期待o左好耐爆發出o黎, 一種好想咩都俾晒佢o既感覺
即係本宮算係屬於易濕果種... 但不至於話係水超多, 然而同皇上o既第一次係少有企起身時d 水可以滴到出o黎o既

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-16 07:00 發表 查看引用來源

傻o既 你可以好具體清晰咁形容你射精係咩感覺咩?

但係好sweet 好sweet 囉真係, 期待o左好耐爆發出o黎, 一種好想咩都俾晒佢o既感覺
即係本宮算係屬於易濕果種... 但不至於話係水超多, 然而同皇上o既第一次係少 ...
咁又係呀呵,feel哩家嘢講唔到嘅😂😂😂

咁都叫多水架啦,滴到喎😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆