上一頁下一頁
發新話題

早兩日週年紀念,老公帶咗我去.......

收藏  |  訂閱
120  14.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-16 07:00 發表 查看引用來源

傻o既 你可以好具體清晰咁形容你射精係咩感覺咩?

但係好sweet 好sweet 囉真係, 期待o左好耐爆發出o黎, 一種好想咩都俾晒佢o既感覺
即係本宮算係屬於易濕果種... 但不至於話係水超多, 然而同皇上o既第一次係少 ...
咁多?不過我都聽過有人講同老公冇乜水,不過同心儀嘅SL一齊就會自動缺堤!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-16 07:06 發表 查看引用來源
咁多?不過我都聽過有人講同老公冇乜水,不過同心儀嘅SL一齊就會自動缺堤!😉
聽人講 定還是俾你食過o既人妻真實經歷呀

回覆 82# 蛇貴妃 的帖子

上次喺泰國酒店,同老公露台做緊,見到人望上嚟,老公又冇停,D水真係缺堤咁嚟

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-16 09:32 發表 查看引用來源
上次喺泰國酒店,同老公露台做緊,見到人望上嚟,老公又冇停,D水真係缺堤咁嚟
比人見到仲high啲?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-16 09:27 發表 查看引用來源

聽人講 定還是俾你食過o既人妻真實經歷呀
聽人講,邊有咁多食呀!😂

回覆 84# licklickson 的帖子

有少少啦! 老公話咁樣正常㗎喎。

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-16 09:36 發表 查看引用來源
有少少啦! 老公話咁樣正常㗎喎。
咁都係嘅,所以咁多人打野戰!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-16 07:00 發表 查看引用來源

傻o既 你可以好具體清晰咁形容你射精係咩感覺咩?

但係好sweet 好sweet 囉真係, 期待o左好耐爆發出o黎, 一種好想咩都俾晒佢o既感覺
即係本宮算係屬於易濕果種... 但不至於話係水超多, 然而同皇上o既第一次係少有企起身時d 水可以滴到出o黎o既
幻覺嚟啫, 急尿到滴出嚟就真. <可能屎都標咗碌出嚟.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-16 09:38 發表 查看引用來源

幻想嚟啫, 急尿到滴出嚟就真.   
頂你咁多o野唔講你係都要講屎o既!

男士們: 屎其實有咩咁吸引你地?!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-16 10:39 發表 查看引用來源

頂你咁多o野唔講你係都要講屎o既!

男士們: 屎其實有咩咁吸引你地?!
屎基本上都係唔好嘢嚟, 打波輸咗屎波, 跟貼士賭錢輸咗屎料, 包莖洗唔淨多𨳊𨶙屎....遠離屎為佳, 基佬除外, 因佢哋愛屎眼尋幽探秘.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆