上一頁下一頁
發新話題

早兩日週年紀念,老公帶咗我去.......

收藏  |  訂閱
40  15.0k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-14 18:26 發表 查看引用來源

女仕其實都要睇邊種高潮囉
拮拮果種G點高潮係可以頂好耐,豆豆其實都好難忍
但一定好過你地
呢樣一定係女人著數過我哋!😉

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-14 18:34 發表 查看引用來源
第一次上床,佢都記得已經好好
如果係一周年,我都或者記得
但係多過十年,就好難得
多過十年仲咁有情趣,真係好難得!😉

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-14 18:43 發表 查看引用來源
呢個世界乜嘢都要經營㗎啦
對朋友,做生意,感情,婚姻,全部需要經營。
唔可以淨係要求對方付出㗎嘛
可以到老咗,大家都冇咁需要,就變咗家人呢
而家大家仍然對對方身體有興趣,而家唔做,唔通等60歲收經先做咩 ...
講得好吖!😉

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-15 10:02 發表 查看引用來源
我同我老公一齊之前,都只係得兩個男朋友。
佢哋真係冇老公咁得意,其實到咁多年,我同佢一齊做嗰陣嘅感覺都係好似初初拍拖咁。

有時佢除我除我件衫,我都特登遮住我兩點嚟引佢

到去旅行嗰陣,我哋玩得仲放,真係每次都好似第 ...
你哋好有情趣!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-16 07:00 發表 查看引用來源

傻o既 你可以好具體清晰咁形容你射精係咩感覺咩?

但係好sweet 好sweet 囉真係, 期待o左好耐爆發出o黎, 一種好想咩都俾晒佢o既感覺
即係本宮算係屬於易濕果種... 但不至於話係水超多, 然而同皇上o既第一次係少 ...
咁多?不過我都聽過有人講同老公冇乜水,不過同心儀嘅SL一齊就會自動缺堤!😉

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-16 09:32 發表 查看引用來源
上次喺泰國酒店,同老公露台做緊,見到人望上嚟,老公又冇停,D水真係缺堤咁嚟
比人見到仲high啲?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-16 09:27 發表 查看引用來源

聽人講 定還是俾你食過o既人妻真實經歷呀
聽人講,邊有咁多食呀!😂

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-16 09:36 發表 查看引用來源
有少少啦! 老公話咁樣正常㗎喎。
咁都係嘅,所以咁多人打野戰!😉

引用:
原帖由 sagax 於 2023-11-16 11:11 發表 查看引用來源
拮拮高潮又一路有水出真係玩到攰為止
豆豆高潮同龜頭一樣再玩會痛
乳頭高潮唔係個個都有
最怕遇到一啲好易高潮嘅,試過我未高潮佢到了就叫我落床😆 ...
咁自私!😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-16 11:51 發表 查看引用來源

早年同老公去旅行呢, 我地比較傾向自駕遊, 好多時都係訂motel
都好舒服o架, 冇酒店咁富麗堂皇但係另一種好free o既味道, 車到自己住果間小屋o既門口勁方便囉
好玩之處, 就係隔音唔多 放心, 呢種motel 絕大多 ...
有冇試過鬥叫得大聲!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆