上一頁下一頁
發新話題

哩幾年真係多左女仔出黎玩?

收藏  |  訂閱
108  12.8k

少左就真,條件好既男男女女,中意玩,爛蒲,開放果榨移民走曬,夜生活又少左,晚黑條街9點等於舊時凌晨一兩點咁,周街都老人家

多左女仔出黎玩就,唔多覺。d人仲要冇錢左,窮左,樓價跌,股票跌,冇錢玩條春。冇錢可以落公園坐下既,不過夜媽媽又驚俾警察逗,最後都係入M記坐返陣,有冷氣有wifi有廁所有燈,有座位,仲可以問職員免費攞杯水飲

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-27 18:45 發表 查看引用來源
好明顯為咗滿足皇上啦!之前試過喺車度玩!😉
俾你合格啦, 對你真係唔可以要求太高!
冇錯係滿足皇上, 但唔係o係車度玩囉
都話斷o左一個爭, 斷左爭嘅高爭鞋不過即係平底鞋, 有咩好玩?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 06:29 發表 查看引用來源

俾你合格啦, 對你真係唔可以要求太高!
冇錯係滿足皇上, 但唔係o係車度玩囉
都話斷o左一個爭, 斷左爭嘅高爭鞋不過即係平底鞋, 有咩好玩?
咁係乜嘢?😬

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-27 18:53 發表 查看引用來源
應該都係為老公而著😂
正確d 講應該係被皇上勒令

本宮其實有個辟好 中意唔著鞋周圍走!
以前只有o係屋企但自從跟皇上有年夏天返過去佢讀書o既袋鼠國之後
果邊男男女女都中意唔著鞋出街, 唔止係海灘就算市中心都係咁
有樣學樣試過一兩次之後愛上o左, o係香港偶然都會咁
一係夜晚返屋企途中, 一係屋企食完晚飯落街散步有時都會
落街散步就好隨便就咁出門就走, o係大街上比較礙眼嘛畢竟香港唔係咁興
於是挽住一對爛o左個爭o既高跟鞋, 咁就好合理地o係市區赤住腳行街街囉

o係公司都會, 雖然只限自己間房, 出外面或者有人入o黎會著返
除非公司d 人走晒得我一個繼續做自己o野啦
下旨要本宮著住絲襪先準返公, 就係等我冇得o係公司咁做
唔會踩外面d 地氈地板整污糟, 同埋絲襪超薄唔吸水(即係汗)
重口o既皇上中意啜有味o既 入屋除鞋之後人地要先啜過先肯俾我含
然後玩玩籐條, 再奶奶再含含, 最後先用大棍捅我

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 07:24 發表 查看引用來源

以前只有o係屋企但自從跟皇上有年夏天返過去佢讀書o既袋鼠國之後
有樣學樣試 ...
原來係咁,都唔係咁易估中!😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 07:24 發表 查看引用來源

有樣學樣試 ...
早晨🐍師姐🥰嘩⋯好過癮咁唔著鞋係街行😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-28 07:32 發表 查看引用來源
早晨🐍師姐🥰嘩⋯好過癮咁唔著鞋係街行😂
有機會試吓, 感覺好得意o架
但唔好玩太多否則腳底會變粗糙
仲有返入屋之後記得洗乾淨先好上床

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 08:22 發表 查看引用來源

有機會試吓, 感覺好得意o架
但唔好玩太多否則腳底會變粗糙
仲有返入屋之後記得洗乾淨先好上床
知道🐍師姐🥰

引用:
原帖由 nikeikit 於 2023-11-14 13:09 發表 查看引用來源
哩幾年身邊多左好多女性朋友出去玩,又sp,SL,做人奴,FWB等等!係米因為哩3-4年個個困左係香港所以多左定女士大膽左!
時代唔同,女人都可以北上叫鴨

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆