上一頁下一頁
發新話題

噚晚同老公睇返早幾同佢喺酒店做啲片

收藏  |  訂閱
302  26.5k

回覆 229# 艾拉傑 的帖子

咁你都睇到??

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-20 09:41 發表 查看引用來源
咁你都睇到??
斷估, 冇痛苦.

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-20 09:39 發表 查看引用來源
畀男人讚喎!
即係連男人都欣賞佢,咁我即係好幸福啦
佢咁勁。知你幸福啦!😉

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-20 09:38 發表 查看引用來源

係,基本每一次都係咁樣
咁正!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-20 09:44 發表 查看引用來源
咁正!😉
包括我唔喺佢身邊嘅時候

回覆 230# 艾拉傑 的帖子

唔使咁客氣
佢淨係得我可以享用
沒有其他
包括男同女

以前阿媽教落,男人係貪新鮮,貪刺激!
只要你覺得出面其他女人可以同佢做嗰啲,你做曬佢。
咁佢就唔會對其他女人有什麼刺激感喇

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-20 09:45 發表 查看引用來源
唔使咁客氣
佢淨係得我可以享用
沒有其他
包括男同女

咁佢就唔會對其他女人有什麼刺激感喇 ...
阿媽性教育.

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-20 09:45 發表 查看引用來源
唔使咁客氣
佢淨係得我可以享用
沒有其他
包括男同女

咁佢就唔會對其他女人有什麼刺激感喇 ...
啱吖!咁佢有冇乜嘢想玩,你之前未試過,為咗佢先做嘅?😉

好似我擺我啲相出嚟,根本遮曬樣嘅,你哋又唔識我真人,我又唔會私下聯絡你哋嘅。
你淨係睇到我個波咋嘛,又摸唔到又揸唔到,但又會讚我,咁佢睇到會產生妒忌心,老婆出面都可以仲有市場,咁佢就唔敢四圍搞搞震啦

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-20 09:18 發表 查看引用來源

最記得另一次嘅經歷,就係喺華威酒店,記得過一日都幾凍,朝頭早喺露台食完早餐嘅時候,發現隔離露台有個男人喺度煲煙,跟住我同老婆返入去張床度,打開咗露台嘅玻璃門,直接扑野🤣 ...
哈哈哈 give me five!

我好中意做埋呢d 咁o既賤野
就係冇露體冇當街搞 (即係行為不檢), 只係好唔好彩俾人發現我地搞緊野,
好似你果種打開露台門/ 開大隻窗, 俾d 呻吟聲傳出去, 打埋o左窗簾但"唔小心" 漏o左條gap 位走左光
你偷睇到係你本事, 我冇專登監你睇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆