上一頁下一頁
發新話題

噚晚同老公睇返早幾同佢喺酒店做啲片

收藏  |  訂閱
302  26.4k

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-20 09:50 發表 查看引用來源
好似我擺我啲相出嚟,根本遮曬樣嘅,你哋又唔識我真人,我又唔會私下聯絡你哋嘅。
你淨係睇到我個波咋嘛,又摸唔到又揸唔到,但又會讚我,咁佢睇到會產生妒忌心,老婆出面都可以仲有市場,咁佢就唔敢四圍搞搞震啦 ...
咁你先分享多啲啦,等我哋讃下你,刺激下佢屌得你狠啲!😉

回覆 238# licklickson 的帖子

吞同口爆
好耐之前佢試過唔小心喺我口入邊射咗,我lur都lur唔切,仲作嘔。
之後佢真係想射,佢最多都係射落我個波度,有時唔小心可能射到少少頭髮。
咁佢都唔係特登嘅。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 09:51 發表 查看引用來源

哈哈哈 give me five!

我好中意做埋呢d 咁o既賤野
就係冇露體冇當街搞 (即係行為不檢), 只係好唔好彩俾人發現我地搞緊野,
好似你果種打開露台門/ 開大隻窗, 俾d 呻吟聲傳出去, 打埋o左窗簾但"唔小心" 漏o左 ...
蛇蛇真係曳!😉
不過我又唔介意睇到聽到!😉

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-20 09:45 發表 查看引用來源
唔使咁客氣
佢淨係得我可以享用
沒有其他
包括男同女

以前阿媽教落,男人係貪新鮮,貪刺激!
只要你覺得出面其他女人可以同佢做嗰啲,你做曬佢。
咁佢就唔會對其他女人有什麼刺激感喇 ...
所以要睇多d AV 囉!
傳統o既性教育, 會同你講果d 係誇張, 嘩眾取寵, 唔好學入面果套
但係從商業角度而言, 佢咁拍係因為有市場, d 人其實都係想有AV 入面果種待遇
所以要成為一個有持續吸引力o既女人, 就必須學會AV 入面女優果d 技能去服侍自己男人

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-20 09:54 發表 查看引用來源
吞同口爆
好耐之前佢試過唔小心喺我口入邊射咗,我lur都lur唔切,仲作嘔。
之後佢真係想射,佢最多都係射落我個波度,有時唔小心可能射到少少頭髮。
咁佢都唔係特登嘅。 ...
咁而家可以口爆咪好正!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 09:54 發表 查看引用來源

所以要睇多d AV 囉!
傳統o既性教育, 會同你講果d 係誇張, 嘩眾取寵, 唔好學入面果套
但係從商業角度而言, 佢咁拍係因為有市場, d 人其實都係想有AV 入面果種待遇
所以要成為一個有持續吸引力o既女人, 就必須學會AV ...
果然係現代女性,可以想像到王上幾幸福!😉

回覆 244# 蛇貴妃 的帖子

所以有時老公叫我自慰畀佢睇,我間唔中都會配合佢
當然唔係次次啦

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-20 09:50 發表 查看引用來源
好似我擺我啲相出嚟,根本遮曬樣嘅,你哋又唔識我真人,我又唔會私下聯絡你哋嘅。
你淨係睇到我個波咋嘛,又摸唔到又揸唔到,但又會讚我,咁佢睇到會產生妒忌心,老婆出面都可以仲有市場,咁佢就唔敢四圍搞搞震啦 ...
未必會係妒忌心, 或者會係暴露心態, 好似一齊去男女混浴, 眼看手勿動, 另類官能上刺激嚟, 男女都會有可能有.

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-20 09:58 發表 查看引用來源
所以有時老公叫我自慰畀佢睇,我間唔中都會配合佢
當然唔係次次啦
自慰完會唔會再屌你?😉

回覆 245# licklickson 的帖子

唔係!
因為都係腥咸同苦
上次吞曬我都唔知自己點樣吞落去
我淨係知道嗰陣,high到我都唔知點形容
佢射嗰陣,我含住,吞咗,繼續吮。
佢嗌到,叫我唔好再吮,佢頂唔順

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆