上一頁下一頁
發新話題

噚晚同老公睇返早幾同佢喺酒店做啲片

收藏  |  訂閱
302  26.5k

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-20 10:12 發表 查看引用來源
不過真係奇怪,老公嗰晚真係冇掂過嗰兩個技師。
淨係叫我兩個技師服待我。
而佢都係淨係搞我!
呢樣真係令我幾開心,佢真係好錫我
咁樣可以有好幾個可能...
1. 你老公真係好專一淨係想拮你, 絕對有咁o既可能啦, 師姐身材又好又玩得, 遮o左樣o既照片某幾張都感覺到係個靚女
2. 有你在場, 唔敢 呢個都唔係壞事, 對自己伴侶以外o既人有性幻想性衝動係非常非常正常, 本身唔係一個罪惡囉
3. 心知陣間你都會俾佢拮, 急亦不急在一時。呢個同上面果點差不多, 老公o係外面又好睇咸片又好, 有性慾我唔會責怪佢, 只要係o係佢有o左需要之後, 識得搵我幫佢解決, 咁就足夠o架啦! 其餘o既o野根本不在任何人o既控制範圍

只係講開又講, 如果萬一你老公話想要技師姐姐加入, 你會唔會同意?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 12:06 發表 查看引用來源

1. 你老公真係好專一淨係想拮你, 絕對有咁o既可能啦, 師姐身材又好又玩得, 遮o左樣o既照片某幾張都感覺到係個靚女
2. 有你在場, 唔敢 呢個都唔係壞事, 對自己伴侶以外o既人有性幻想性 ...
咁如果師姐係你呢?又會點!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-20 13:12 發表 查看引用來源
咁如果師姐係你呢?又會點!😉
睇吓佢有幾想, 再睇佢果期表現
滿意o既話或者有得考慮但一定要侵埋我玩

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 13:32 發表 查看引用來源

睇吓佢有幾想, 再睇佢果期表現
滿意o既話或者有得考慮但一定要侵埋我玩
師姐真係大方!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-20 13:33 發表 查看引用來源
師姐真係大方!😬
御夫, 湊仔, 同管治團隊甚至治理國家有時候道理都係一樣
有d 野你禁都禁唔o黎, 但禁唔o黎唔等於要躺平同放任, 而係有限度有節奏咁排壓

完全放任自行, 情況會一發不可收拾, 然後悔之已晚
揸太緊捉太嚴, 又會道高一丈魔高一丈
本宮有幾多斤量我自己知自己事, 皇上真係用盡全力同本宮鬥智o既話我一定唔係佢對手
佢好快會上升到一個我望都望唔見o既高度

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 14:01 發表 查看引用來源

有d 野你禁都禁唔o黎, 但禁唔o黎唔等於要躺平同放任, 而係有限度有節奏咁排壓

揸太緊捉太嚴, 又會道 ...
咁有諗法?😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 14:01 發表 查看引用來源

咁有諗法?😬

引用:

咁有諗法?😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 12:06 發表 查看引用來源

2. 有你在場, 唔敢 呢個都唔係壞事, 對自己伴侶以外o既人有性幻想性 ...
仲有一個可能性

e個係佢精心安排的遊戲, 所以佢只會跟足原先的安排去做.............

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-20 14:06 發表 查看引用來源
咁有諗法?😬
你需唔需要隔一分鐘repeat 一次

Anyway, 本宮識得嘅嘢都係皇上教嘅
我睇嘅書又係佢推薦嘅
我心中諗嘅嘢,同我細小嘅胸一樣,可以俾佢一手掌握 🥹

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆