上一頁下一頁
發新話題

噚晚同老公睇返早幾同佢喺酒店做啲片

收藏  |  訂閱
302  26.4k

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-15 10:35 發表 查看引用來源
大唔大碌我唔知
我夠用,佢又插得舒服就得喇
咁就好啦!😉

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-15 10:38 發表 查看引用來源
咁我唔係好識游水㗎嘛
梗係攬住佢,搵隻大髀夾住佢啦
比佢頂兩頂突然間好想要,咁咪拉低佢條褲,同拉開我條泳褲邊,要佢插入嚟囉
水中插係好玩, 但女方易入菌, 海水仲牙煙啲.

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-15 08:49 發表 查看引用來源
咁可能佢知你唔鐘意形式呢!
形式o既o野, 我中意, 佢亦知我中意, 不過關於花o既事其實係有段故o既...

從前有一日傾開計, 呢位朋友同我講o左一個我冇諗過原來可以咁樣睇o既道理:
首先佢話佢對花花草草實在係冇興趣, 原因係動物用 jj 同西西 (其實我好唔中意呢個稱呼) o黎進行繁殖
而植物則係花朵入面唔知點樣花粉傳播然後結成果實再點點點散播o黎繁衍後代
所以嚴格o黎講, 花就係植物o既性器官
你地d 女人中意一束一束花通屋插, 點解唔整一抽豬狗牛羊o既 jj 返o黎掛做裝飾咁話

我對呢個理論有d 嘔心, 但同時 appreciate 佢敢於心入面諗乜直接同我講呢份坦誠同勇氣...

塞錢落你地袋啦:
讚美女人o既花言巧語唔怕多講, 哪怕大家都心裡明白幾成真幾成假
個人喜好上o既話就千祈唔好亂up, 為左想討好人懶係天生一對咁人地中意乜你又話你自己都係,
除非你有信心扮足一世啦, 否則有日被拆穿, 人地只會覺得你核突

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-15 10:10 發表 查看引用來源
換衫預備出街同奶奶飲茶,今晚先畀老公睇你哋講乜!
呢排同佢做到個妹都痛
如果佢真係再要,我口爆佢算
八卦一下...

口爆o左, 你吞唔吞

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-15 10:56 發表 查看引用來源

形式o既o野, 我中意, 佢亦知我中意, 不過關於花o既事其實係有段故o既...

從前有一日傾開計, 呢位朋友同我講o左一個我冇諗過原來可以咁樣睇o既道理:
首先佢話佢對花花草草實在係冇興趣, 原因係動物用 jj 同西西 ( ...
呢個理論真係第一次聽!不過女仔生殖器官靚果啲又真係幾正!😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-15 09:34 發表 查看引用來源

小弟啱啱去過(曼谷+布吉), 不過啲治安氣氛有啲怪怪地, 出街唔好玩太夜.
通常行大型商場,酒店附近,我諗八九點前都會返到酒店(仲要趁有觀眾嘅時候返去)

錯過了, 很可惜

但感受到個份喜悅

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-15 11:08 發表 查看引用來源
呢個理論真係第一次聽!不過女仔生殖器官靚果啲又真係幾正!😬
所以我好幸運,我老婆仍是一線鮑

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-15 11:14 發表 查看引用來源

所以我好幸運,我老婆仍是一線鮑
一線鮑仲難得過粉紅色乳頭👍

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-15 14:55 發表 查看引用來源
一線鮑仲難得過粉紅色乳頭👍
我都覺得係!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆