上一頁下一頁
發新話題

噚晚同老公睇返早幾同佢喺酒店做啲片

收藏  |  訂閱
302  26.5k

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-16 09:16 發表 查看引用來源
冇呀!我好早就瞓咗
佢冇搞醒你?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-16 07:26 發表 查看引用來源

林柿, 某d 品種o既木瓜, 海膽生蠔 (一定要齋食唔加任何調味料), 納豆
由淺入深循序漸進啦, 習慣/ 愛上以上o既呢堆食物, 你會好容易咁接受口爆同埋吞精
老公對你o既愛同性慾亦會幾何級數咁倍增 ...
加多樣得唔得 ? 就係秋葵, 一爆開啲潺原來有女仕唔鍾意呢個感覺嘅.

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-15 19:28 發表 查看引用來源
通常老公喺射之前,會退返出嚟射落我個波度!
試過一次佢唔小心射咗,知我唔鍾意,以後就冇喇
原來玩唔到口爆.

回覆 113# 艾拉傑 的帖子

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-16 09:24 發表 查看引用來源
師姐有心學習,應該好快就可以!😉

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-16 09:22 發表 查看引用來源

加多樣得唔得 ? 就係秋葵, 一爆開啲潺原來有女仕唔鍾意呢個感覺嘅.
係o既 不過呢個冇氣味乜滯
老公好唔中意, 佢話食鼻涕咁樣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-16 09:29 發表 查看引用來源

係o既 不過呢個冇氣味乜滯
老公好唔中意, 佢話食鼻涕咁樣
純粹指入口嘅 feel, 老虎話過有幾成似.

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-16 08:55 發表 查看引用來源
老公唔小心射咗,啲味好腥,仲有少少苦味。
唔敢再試
或者我試下師姐你提供嗰個食譜啦
溫提: 做左人妻之後的確係有d 難, 但即管試吓吧, 生海鮮果part 睇吓有冇可能淨係自己食咪預佢
男人愈食d 精愈腥o架, 如果加埋煙酒真係可以令初學者欲哭無淚 不過一樣可以有習慣o既一日o既

其他水果型o既o野仲有師兄講o既秋葵冇所謂, 反而應該谷佢食多d 添!

回覆 118# 蛇貴妃 的帖子

收到
試吓囉
捉住佢唔比佢退返出嚟,真係口爆佢
我諗佢開心死。
不過一定會即刻同佢打車輪,過返啲畀佢

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-16 09:40 發表 查看引用來源

溫提: 做左人妻之後的確係有d 難, 但即管試吓吧, 生海鮮果part 睇吓有冇可能淨係自己食咪預佢
男人愈食d 精愈腥o架, 如果加埋煙酒真係可以令初學者欲哭無淚 不過一樣可以有習慣o既一日o既

其他水果型o既o野 ...
食菠蘿同香蕉之後 啲精會冇咁濃味

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆