上一頁下一頁
發新話題

噚晚同老公睇返早幾同佢喺酒店做啲片

收藏  |  訂閱
302  26.4k

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-15 09:28 發表 查看引用來源
其實同老公一齊咁多年,真係好多地方都做過囉。
我哋又鍾意去旅行,一唔喺香港,我出街胸圍都唔帶。
最痴線嗰次,喺泰國玩水上電單車,去到海中心,老公捉咗我坐前面,面對住佢!
而當然佢下面插咗入嚟啦。
跟住一路拋一路拋,其實都好 ...
玩時玩, 小心意外, 整斷咗喊都冇用.

師姐,身材+波型好靚,我硬左

回覆 50# sim888 的帖子

女士可能係我就驚到出唔到🤣

回覆 33# garyfood 的帖子

又睇唔到我哋個樣
同埋老公見到你哋啲留言,跟住就話連其他男人都話我好正,跟住佢就要嚟喇

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-15 09:12 發表 查看引用來源

睇住你啲相已經諗住下個星期同老婆去曼谷點屌佢
小弟啱啱去過(曼谷+布吉), 不過啲治安氣氛有啲怪怪地, 出街唔好玩太夜.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-15 08:46 發表 查看引用來源

你信唔信本宮對上一次用自己o既手指掂到玫瑰花, 已經係十年前第一次過情人節
跟住啲花瓣跌哂落地用隻男人腳狂踩...

回覆 51# 艾拉傑 的帖子

之後換位,除埋個bra,趷高個pat pat,比佢後入,等佢快啲出咗射入去算啦

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-15 08:25 發表 查看引用來源
我自己鍾意呢張
呢粒按鈕好神奇, 奇到扯哂旗.

回覆 57# sim888 的帖子

露營試過本身唔被我攪,我又衰攪到佢好想要,個陣周圍重有其他營,我叫佢唔好叫出黎人地聽到,一路卜一路係耳邊講有人行過有人聽到,佢難震左3-4次軟晒

回覆 55# 艾拉傑 的帖子

出街要坐grab
去遠程老公會搵佢用咗好多年,相熟嘅租車公司。
唔去你哋啲男人隻咸濕地方,我感覺基本上泰國係安全嘅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆