上一頁下一頁
發新話題

噚晚同老公睇返早幾同佢喺酒店做啲片

收藏  |  訂閱
302  26.4k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-15 09:13 發表 查看引用來源

嚴格o黎講, 酒店做唔等於出街做
酒店好少, 真係好少好少, 可能因為我識佢果陣我地雙方都已經唔係同父母住啦, 已經冇必要
出街, 我意思亦唔係真係馬路中心果種, 但至少要係一個非私人o既空間囉
酒店我俾o左錢訂 ...
都喺好多地方做過!😬

回覆 59# nikeikit 的帖子

其實露營喺個帳幕有乜好驚
我同老公都唔會理

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-15 09:19 發表 查看引用來源
咁大個女第一次車震就係同老公,嗰晚車咗我海運大廈頂樓停車場,跟住攬住錫,然後除我啲衫紐,我初初以為只係摷下,點知佢除埋條底褲落嚟,跟住騎上嚟,仲要除曬我啲衫。
我幾驚嗰陣時有管理員行過,而家諗返都驚 ...
果次係咪好刺激?

回覆 62# sim888 的帖子

女友怕🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 nikeikit 於 2023-11-15 09:21 發表 查看引用來源
試過係佢親戚村屋天台(過去餵狗),佢重驚重high,佢high到潮吹我驚到射唔到
咁佢有冇叫出聲?😉

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-15 09:28 發表 查看引用來源
其實同老公一齊咁多年,真係好多地方都做過囉。
我哋又鍾意去旅行,一唔喺香港,我出街胸圍都唔帶。
最痴線嗰次,喺泰國玩水上電單車,去到海中心,老公捉咗我坐前面,面對住佢!
而當然佢下面插咗入嚟啦。
跟住一路拋一路拋,其實都好 ...
咁咪好刺激,大聲啲叫都冇用人聽到啦!😉

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-15 09:34 發表 查看引用來源
又睇唔到我哋個樣
同埋老公見到你哋啲留言,跟住就話連其他男人都話我好正,跟住佢就要嚟喇
咁琴晚佢有冇來?😉

回覆 63# licklickson 的帖子

係㗎!
如果唔係我都唔會自動除咗個bra啦
都差唔多埋岸,我先至戴返咋嘛

引用:
原帖由 nikeikit 於 2023-11-15 09:40 發表 查看引用來源
露營試過本身唔被我攪,我又衰攪到佢好想要,個陣周圍重有其他營,我叫佢唔好叫出黎人地聽到,一路卜一路係耳邊講有人行過有人聽到,佢難震左3-4次軟晒 ...
咁樣幾好玩,欲拒還迎最吸引!佢似乎比你食住,你任何時間都可以屌佢!😉

引用:
原帖由 nikeikit 於 2023-11-15 09:46 發表 查看引用來源
女友怕🤣🤣🤣🤣🤣
怕比人知?佢叫得好大聲?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆