噚晚同老公睇返早幾同佢喺酒店做啲片

收藏  |  訂閱
30  26.5k

本宮中意第二張, 有氣氛

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-15 08:26 發表 查看引用來源
我都係!係咪對住鏡做?😉
廢話唔通有攝影師在場幫手影咩

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-15 08:36 發表 查看引用來源
入到房,見到張床全部玫瑰花瓣我已經好high喇
你信唔信本宮對上一次用自己o既手指掂到玫瑰花, 已經係十年前第一次過情人節

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-15 08:54 發表 查看引用來源
話時話,你哋另一半會唔會帶你出街做㗎?
初初我覺得好變態,好驚畀人見到。
但係又畀個死佬錫到我軟曬。
之後就發覺好似幾刺激
所以就唔抗拒啦 ...
嚴格o黎講, 酒店做唔等於出街做
酒店好少, 真係好少好少, 可能因為我識佢果陣我地雙方都已經唔係同父母住啦, 已經冇必要
出街, 我意思亦唔係真係馬路中心果種, 但至少要係一個非私人o既空間囉
酒店我俾o左錢訂o左房間一晚, 呢個晚上間房就係我o既, 就算酒店集團主席都要敲過門我同意佢先可以入o黎!
我只有出國果陣先敢 "出街" 同老公做, 試過泳池/ 水上樂園o既family 更衣室/ 淋浴間,
店舖試身室, 深夜郊區山上人地叫 scenery point/ lookout point 即係俾你停低車睇風景影相o既地方等等

香港做得最多只係停車場o係老公車上俾佢口爆

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-15 09:28 發表 查看引用來源
其實同老公一齊咁多年,真係好多地方都做過囉。
我哋又鍾意去旅行,一唔喺香港,我出街胸圍都唔帶。
最痴線嗰次,喺泰國玩水上電單車,去到海中心,老公捉咗我坐前面,面對住佢!
而當然佢下面插咗入嚟啦。
跟住一路拋一路拋,其實都好 ...
Shit...
你可能冇所謂, 男人咁玩真係好危險囉
拋下拋下有咩突發情況支棍好易傷, 下次唔好啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-15 08:49 發表 查看引用來源
咁可能佢知你唔鐘意形式呢!
形式o既o野, 我中意, 佢亦知我中意, 不過關於花o既事其實係有段故o既...

從前有一日傾開計, 呢位朋友同我講o左一個我冇諗過原來可以咁樣睇o既道理:
首先佢話佢對花花草草實在係冇興趣, 原因係動物用 jj 同西西 (其實我好唔中意呢個稱呼) o黎進行繁殖
而植物則係花朵入面唔知點樣花粉傳播然後結成果實再點點點散播o黎繁衍後代
所以嚴格o黎講, 花就係植物o既性器官
你地d 女人中意一束一束花通屋插, 點解唔整一抽豬狗牛羊o既 jj 返o黎掛做裝飾咁話

我對呢個理論有d 嘔心, 但同時 appreciate 佢敢於心入面諗乜直接同我講呢份坦誠同勇氣...

塞錢落你地袋啦:
讚美女人o既花言巧語唔怕多講, 哪怕大家都心裡明白幾成真幾成假
個人喜好上o既話就千祈唔好亂up, 為左想討好人懶係天生一對咁人地中意乜你又話你自己都係,
除非你有信心扮足一世啦, 否則有日被拆穿, 人地只會覺得你核突

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-15 10:10 發表 查看引用來源
換衫預備出街同奶奶飲茶,今晚先畀老公睇你哋講乜!
呢排同佢做到個妹都痛
如果佢真係再要,我口爆佢算
八卦一下...

口爆o左, 你吞唔吞

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-15 19:28 發表 查看引用來源
通常老公喺射之前,會退返出嚟射落我個波度!
試過一次佢唔小心射咗,知我唔鍾意,以後就冇喇
林柿, 某d 品種o既木瓜, 海膽生蠔 (一定要齋食唔加任何調味料), 納豆
由淺入深循序漸進啦, 習慣/ 愛上以上o既呢堆食物, 你會好容易咁接受口爆同埋吞精
老公對你o既愛同性慾亦會幾何級數咁倍增

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-16 07:29 發表 查看引用來源
蛇蛇果然係吞精專家!😉
你同本宮低調d !

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-16 09:22 發表 查看引用來源

加多樣得唔得 ? 就係秋葵, 一爆開啲潺原來有女仕唔鍾意呢個感覺嘅.
係o既 不過呢個冇氣味乜滯
老公好唔中意, 佢話食鼻涕咁樣

本帖最近評分記錄
  • 艾拉傑 威望 +2 巧煎踩. 2023-11-20 09:51

前往最後回覆