噚晚同老公睇返早幾同佢喺酒店做啲片

收藏  |  訂閱
30  26.5k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-20 09:18 發表 查看引用來源

最記得另一次嘅經歷,就係喺華威酒店,記得過一日都幾凍,朝頭早喺露台食完早餐嘅時候,發現隔離露台有個男人喺度煲煙,跟住我同老婆返入去張床度,打開咗露台嘅玻璃門,直接扑野🤣 ...
哈哈哈 give me five!

我好中意做埋呢d 咁o既賤野
就係冇露體冇當街搞 (即係行為不檢), 只係好唔好彩俾人發現我地搞緊野,
好似你果種打開露台門/ 開大隻窗, 俾d 呻吟聲傳出去, 打埋o左窗簾但"唔小心" 漏o左條gap 位走左光
你偷睇到係你本事, 我冇專登監你睇

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-20 09:45 發表 查看引用來源
唔使咁客氣
佢淨係得我可以享用
沒有其他
包括男同女

以前阿媽教落,男人係貪新鮮,貪刺激!
只要你覺得出面其他女人可以同佢做嗰啲,你做曬佢。
咁佢就唔會對其他女人有什麼刺激感喇 ...
所以要睇多d AV 囉!
傳統o既性教育, 會同你講果d 係誇張, 嘩眾取寵, 唔好學入面果套
但係從商業角度而言, 佢咁拍係因為有市場, d 人其實都係想有AV 入面果種待遇
所以要成為一個有持續吸引力o既女人, 就必須學會AV 入面女優果d 技能去服侍自己男人

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-20 10:02 發表 查看引用來源
唔係!
因為都係腥咸同苦
上次吞曬我都唔知自己點樣吞落去
我淨係知道嗰陣,high到我都唔知點形容
佢射嗰陣,我含住,吞咗,繼續吮。
佢嗌到,叫我唔好再吮,佢頂唔順 ...
哇屌, 講口爆真係可以開個新po 講足三日三夜

老公唯一一樣願意接受o既sm
理論上呢, 黃金五秒o既誘惑我未遇到過一個男人有能力抗拒囉
但呢五秒真係轉瞬即逝, 你仲啜緊, 都未開始魂遊之前佢好快已經由極度快樂變成極度痛苦
個賤人激嬲我 (當然都唔可以真係超嬲果陣啦), 我會咁樣體罰個衰佬
受刑果陣老公要訓平, 我側身壓o係佢上面拎支啫啫出o黎啜爆佢, 爆o左繼續大力啜
佢已經得罪o左我一次, 我仲俾佢口爆, 又壓在佢身上, 梗係絕對唔好意思縮開或者推開我, 惟有頂硬上死忍

另外一招, 暫時仲未用過o係佢身上但試過從前一個幾有好感但未至於心愛, 食散餐o既對手
條友應該好耐冇接觸過女色, 唔駛幾耐就ko 左佢, 而且射得仲唔少, 下次不妨試吓咁招呼你老公:
step 1. 啜
step 2. 爆, 但唔好吞住
step 3. 含, 成支含, 龜頭儘量俾佢停留o係口腔o既中央, 唔駛好後, 唔好太前
step 4. 如無意外, 咁大支o野o係口入面加埋精液, 佢地應該已經填滿晒你成個口
step 5. 唔好俾佢出o黎, 繼續含實佢
step 6. 逐少逐少好似飲紅酒咁慢慢吞, 唔好一次過, 重複直到全部吞晒為止

因為呢, 人地龜頭呢個時候好敏感, 口腔溫度+精液口水滑住佢唔會痛, 一下一下(吞嚥動作)咁夾佢果個磨擦你自己諗
果位朋友當時叫到好似殺豬咁囉 吞淨三分一我都唔好意思繼續, 費事整喊佢啦
最後俾佢出返o黎一口氣先吞晒

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-20 10:54 發表 查看引用來源

先浸吓紅酒, 再放佢入口.  
你都傻o既, 浸清水我都唔like 啦

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-20 10:12 發表 查看引用來源
不過真係奇怪,老公嗰晚真係冇掂過嗰兩個技師。
淨係叫我兩個技師服待我。
而佢都係淨係搞我!
呢樣真係令我幾開心,佢真係好錫我
咁樣可以有好幾個可能...
1. 你老公真係好專一淨係想拮你, 絕對有咁o既可能啦, 師姐身材又好又玩得, 遮o左樣o既照片某幾張都感覺到係個靚女
2. 有你在場, 唔敢 呢個都唔係壞事, 對自己伴侶以外o既人有性幻想性衝動係非常非常正常, 本身唔係一個罪惡囉
3. 心知陣間你都會俾佢拮, 急亦不急在一時。呢個同上面果點差不多, 老公o係外面又好睇咸片又好, 有性慾我唔會責怪佢, 只要係o係佢有o左需要之後, 識得搵我幫佢解決, 咁就足夠o架啦! 其餘o既o野根本不在任何人o既控制範圍

只係講開又講, 如果萬一你老公話想要技師姐姐加入, 你會唔會同意?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-20 13:12 發表 查看引用來源
咁如果師姐係你呢?又會點!😉
睇吓佢有幾想, 再睇佢果期表現
滿意o既話或者有得考慮但一定要侵埋我玩

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-20 13:33 發表 查看引用來源
師姐真係大方!😬
御夫, 湊仔, 同管治團隊甚至治理國家有時候道理都係一樣
有d 野你禁都禁唔o黎, 但禁唔o黎唔等於要躺平同放任, 而係有限度有節奏咁排壓

完全放任自行, 情況會一發不可收拾, 然後悔之已晚
揸太緊捉太嚴, 又會道高一丈魔高一丈
本宮有幾多斤量我自己知自己事, 皇上真係用盡全力同本宮鬥智o既話我一定唔係佢對手
佢好快會上升到一個我望都望唔見o既高度

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-20 14:06 發表 查看引用來源
咁有諗法?😬
你需唔需要隔一分鐘repeat 一次

Anyway, 本宮識得嘅嘢都係皇上教嘅
我睇嘅書又係佢推薦嘅
我心中諗嘅嘢,同我細小嘅胸一樣,可以俾佢一手掌握 🥹

引用:
原帖由 darrenlau 於 2023-11-20 17:21 發表 查看引用來源
我相信蛇師姐意思,可以大方亦代表師姐都可以找男人玩,這種才是高手。
找男人 wtf?
你咪陷本宮於不義呀😑
我只不過係話,如果萬一老公都要果種技師服務,咁我自己都要加入,
一來自己都在場好多野放心好多😁
二來有競爭式嘅性愛聽落有d刺激
三來本宮對皇上嘅床技有信心,就算d女俾佢搞得欲仙欲死,只有你地眼前嘅我先有資格帶呢個男人返屋企,日日都可以俾佢拮 ✌️😎

引用:
原帖由 darrenlau 於 2023-11-20 18:10 發表 查看引用來源
無人技術好過你就得....
你又唔好咁講 我d 技倆咪又係網上咸片睇返o黎, 仲要係免費果隻
只要屋企有internet 既人都睇得到學得識

剩下o既只不過就係多觀察多留意對方喜好, 逼自己做多d, 習慣佢接受佢克服佢

前往最後回覆