上一頁下一頁
發新話題

噚晚同老公睇返早幾同佢喺酒店做啲片

收藏  |  訂閱
84  26.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 14:01 發表 查看引用來源

御夫, 湊仔, 同管治團隊甚至治理國家有時候道理都係一樣
有d 野你禁都禁唔o黎, 但禁唔o黎唔等於要躺平同放任, 而係有限度有節奏咁排壓

完全放任自行, 情況會一發不可收拾, 然後悔之已晚
揸太緊捉太嚴, 又會道 ...
咁有諗法?😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 14:01 發表 查看引用來源

有d 野你禁都禁唔o黎, 但禁唔o黎唔等於要躺平同放任, 而係有限度有節奏咁排壓

咁有諗法?😬

引用:

咁有諗法?😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 14:38 發表 查看引用來源

你需唔需要隔一分鐘repeat 一次

Anyway, 本宮識得嘅嘢都係皇上教嘅
我睇嘅書又係佢推薦嘅
我心中諗嘅嘢,同我細小嘅胸一樣,可以俾佢一手掌握 🥹 ...
呢個比喻幾特別!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 07:23 發表 查看引用來源

你又唔好咁講 我d 技倆咪又係網上咸片睇返o黎, 仲要係免費果隻
只要屋企有internet 既人都睇得到學得識

剩下o既只不過就係多觀察多留意對方喜好, 逼自己做多d, 習慣佢接受佢克服佢 ...
除咗專家,仲要好有天份!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆