上一頁下一頁
發新話題

人妻女朋友

收藏  |  訂閱
106  26.4k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-25 18:22 發表 查看引用來源
咁我都揀打女女patoat⋯⋯又sexy啲🥰😂
老公同我以前個sp 有d 位真係好似o架
佢地眼中所謂o既sexy, 係女人趴上梳化或者一張凳之類o既地方, 拮高個屁股,
籐條大力一打落去, 對痛楚o既自然反應就係向前縮, 小小o既退縮係被容許o既
只係縮o左兩三秒之後馬上要放鬆, 擺回原來o既姿態等佢打下一籐
不斷咁樣repeat o既話, 望落去女人o既屁股咪扭o黎扭去咁囉 <--- 就係佢地所謂o既sexy

呢種S 從來唔會玩綑綁, 捱打o既女人要捉實椅背, 下半身盡量固定咁去配合佢
過程之中一次兩次受唔住跳落地都ok, 但要o係最短時間自己爬返上去
(呢個就只有SP 做過, 老公打我未至於去到咁嚴厲所以未出現過)
叫聲上一樣有講究, 如果好似做愛咁果種舒服o既呻吟就太假啦, 所以千祈唔好,
劏豬咁樣哇哇大叫又太冇美感, 所以亦唔可以
要o既係o係喉嚨壓低聲線果種悶哼, 聽得出你痛, 亦聽得出你願意繼續忍落去

本宮就係咁樣被調教出o黎o架啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 06:41 發表 查看引用來源

佢地眼中所謂o既sexy, 係女人趴上梳化或者一張凳之類o既地方, 拮高個屁股,
籐條大力一打落去, 對痛楚o既自然反應就係向前縮, 小小o既退縮係被容許o既
只係縮o左兩三秒之後馬 ...
蛇蛇都要有咁嘅潛質先得嘅!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 06:41 發表 查看引用來源

只係縮o左兩三秒之後馬 ...
打PATPAT反應都咁講究⋯🐍師姐冇得輸😍😍😍

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-27 07:04 發表 查看引用來源
蛇蛇都要有咁嘅潛質先得嘅!😉
潛質不外乎兩樣野
第一樣係唔怕痛, 唔怕痛因為自細成日俾人打, 成日俾人打因為百厭,
呢樣野冇o既話反而係好事囉
第二樣, 因為淫嘛! SP 同我形容果個玩法,
聽到一句話佢 "覺得咁樣好sexy", 即刻諗都唔諗就回左人地一句 "好呀!"

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 08:20 發表 查看引用來源

潛質不外乎兩樣野
第一樣係唔怕痛, 唔怕痛因為自細成日俾人打, 成日俾人打因為百厭,
聽到一句話佢 "覺得咁樣好sexy", 即刻諗都唔諗就回左 ...
不過我諗唔係好多女仔肯試!😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 08:20 發表 查看引用來源

潛質不外乎兩樣野
聽到一句話佢 "覺得咁樣好sexy", 即刻諗都唔諗就回左 ...
🐍師姐果然⋯⋯🥰😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-27 08:29 發表 查看引用來源
🐍師姐果然⋯⋯🥰😂
講囉, 我冇所謂, 係果然on9
諗返轉頭, 年輕時候實在做得太多太 7太on9 既事
能夠活到今日真係好叻女

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 09:01 發表 查看引用來源

能夠活到今日真係好叻女
咁先有歴練,做就咗今日嘅蛇蛇!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-27 09:03 發表 查看引用來源
咁先有歴練,做就咗今日嘅蛇蛇!😉
兩睇啦, 亦有可能係因為本宮係今日o既我亦係當日o既我更係一直o既我, 先有當日果d 行為
其實我唔知自己講緊乜

"說到做到", "以身作則" 係本宮o既座右銘
果句 "好呀" 已經出左口即係應承左人, 就算有幾後悔幾痛苦我都迫自己一定要完成佢
SP 只係 SP, 真係超 S 果種, 最堅果次打我屁股打左足足 70定 80籐添! 之後果日去廁所都要用手撐住廁板

同時間佢都有應承過我一d 野, 比如話唔影相唔拍片唔公開身份,
加上最重要一樣, 係未開始之前我話o既, 要同我玩o既話希望你係真 sm 而唔係呃西屌
所以我亦係有意無意咁應承佢一d 有可能超越自己極限o既o野,
然後幾辛苦都刻意付諸實行, 俾佢知道我係一個會keep my promise 既人, 暗示佢都應該要用同樣心態對我

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 09:01 發表 查看引用來源

能夠活到今日真係好叻女
唔係on9⋯係純情🥰我想話妳果然係淫啫😍😘😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆