上一頁下一頁
發新話題

人妻女朋友

收藏  |  訂閱
106  26.3k

引用:
原帖由 darrenlau 於 2023-11-18 18:12 發表 查看引用來源
請你把佢聯絡方式交給我....
我調教好再交番俾你, 會快過係到吹到點做點做
邊個俾你咁嘅自信🙄
拎到人地聯絡方式去搵人,對方就一定會應約?

回覆 11# 蛇貴妃 的帖子

哈哈~蛇姐
開玩笑,別太認真喔
不過話唔定真係有人咁做

如只係SP~調教下~調唔好既~有需要咪食下~好過食自己

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-17 19:01 發表 查看引用來源
想請教吓各位師兄師姐點樣調教一位冇乜性經驗嘅人哋阿媽
最近小弟識咗個人妻女朋友
但係喺床上面完全係零服務
佢話自從同老公分開後基本上係冇搞過
所以想請問各位師兄師姐點樣可以調教佢🙏🏽 ...
或者係性冷感唔定.  

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-17 19:01 發表 查看引用來源
想請教吓各位師兄師姐點樣調教一位冇乜性經驗嘅人哋阿媽
最近小弟識咗個人妻女朋友
但係喺床上面完全係零服務
佢話自從同老公分開後基本上係冇搞過
所以想請問各位師兄師姐點樣可以調教佢🙏🏽 ...
我自己覺得長時間冇搞唔係一個理由囉, 有d 人甚至愈耐冇俾人拮會愈姣添
去到一個點可以零前戲, 只要你一硬就自動分開對腳任你拮
另一個可能只要係男色都殺, 你唔拮我唔俾我含, 自己打飛機之後射落我個嘴我塊面我都一樣要你
我想講o既係, 長時間冇搞o野, 果股慾火會build up, 一下子爆發出o黎果陣威力可以好大

所以呢, 你提到o既只不過係表面事實, 對方好耐冇搞
喜好呢? 顧慮呢? 佢o既過去呢? 你又知道幾多? 隻字不提局外人想教路都無從入手啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 13:49 發表 查看引用來源

我自己覺得長時間冇搞唔係一個理由囉, 有d 人甚至愈耐冇俾人拮會愈姣添
去到一個點可以零前戲, 只要你一硬就自動分開對腳任你拮
另一個可能只要係男色都殺, 你唔拮我唔俾我含, 自己打飛機之後射落我個嘴我塊面 ...
蛇師姐係咪越耐冇會越姣嗰種女人?😍😍😍

回覆 15# 蛇貴妃 的帖子

多謝曬甘多位意見先🙇🏻
呢幾晚佢都有過嚟我屋企訓
咁當然有曳曳啦,其實佢真係太耐冇做啦,真係認真怕羞,佢年紀四字頭
每晚一齊瞓,我都會慢慢引導佢原來幾多幾容易濕同埋再小小嘅M底🤣所以呢幾晚
開始進入佳景俾我抄兩抄再打佢個pat pat幾下大力揸佢已經濕到🤣🤣仲要求我俾佢😊佢今日都同我講一下子遇到咁強,要啲時間適應🤣🤣最正係佢好多姿勢都未試過而家開始有少少開大咗佢個胃口🤣

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-20 20:05 發表 查看引用來源
多謝曬甘多位意見先🙇🏻
呢幾晚佢都有過嚟我屋企訓
咁當然有曳曳啦,其實佢真係太耐冇做啦,真係認真怕羞,佢年紀四字頭
每晚一齊瞓,我都會慢慢引導佢原來幾多幾容易濕同埋再小小嘅M底🤣所以呢幾晚
開始進入佳景俾我抄兩抄 ...
師兄開心性福到💪🏾

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-20 20:12 發表 查看引用來源
師兄開心性福到💪🏾
都覺得係最正就係佢有靚嘅腳趾😅
可以話係有晒我最基本夢寐以求人妻嘅優點
靚腳趾又識打扮人哋老婆人哋阿媽
仲要好配合我😌😌
不過佢離咗婚㗎啦😆😆

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-20 20:22 發表 查看引用來源

都覺得係最正就係佢有靚嘅腳趾😅
可以話係有晒我最基本夢寐以求人妻嘅優點
靚腳趾又識打扮人哋老婆人哋阿媽
仲要好配合我😌😌
不過佢離咗婚㗎啦😆😆 ...
有靚腳趾😱😱😱可以一睇嘛?😍😍😍🙏🏾🙏🏾🙏🏾咁高質,要好好撩番起佢啲性慾👍🏾👍🏾👍🏾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆