上一頁下一頁
發新話題

人妻女朋友

收藏  |  訂閱
106  26.3k

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-20 20:05 發表 查看引用來源
多謝曬甘多位意見先🙇🏻
呢幾晚佢都有過嚟我屋企訓
咁當然有曳曳啦,其實佢真係太耐冇做啦,真係認真怕羞,佢年紀四字頭
每晚一齊瞓,我都會慢慢引導佢原來幾多幾容易濕同埋再小小嘅M底🤣所以呢幾晚
開始進入佳景俾我抄兩抄 ...
咁咪正囉!咁先有征服感!😉
咁佢窄唔窄?

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-20 20:22 發表 查看引用來源

都覺得係最正就係佢有靚嘅腳趾😅
可以話係有晒我最基本夢寐以求人妻嘅優點
靚腳趾又識打扮人哋老婆人哋阿媽
仲要好配合我😌😌
不過佢離咗婚㗎啦😆😆 ...
咁咪仲好,唔駛咁避忌!

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-20 20:05 發表 查看引用來源
多謝曬甘多位意見先🙇🏻
呢幾晚佢都有過嚟我屋企訓
咁當然有曳曳啦,其實佢真係太耐冇做啦,真係認真怕羞,佢年紀四字頭
每晚一齊瞓,我都會慢慢引導佢原來幾多幾容易濕同埋再小小嘅M底🤣所以呢幾晚
開始進入佳景俾我抄兩抄 ...
咁o既結局都唔錯 恭喜你如魚得水啦

有人話女人天生或多或少都有d M底, 其實係o岩o架
M底唔代表一定中意玩SM, 但中意強勢男人, 中意俾男人lead 住走
生活上又好床上又好 耐唔中一次半次徵求人地意見以示你懂得尊重就好
更多時候女人其實係中意男人有主見, 識領導, 會幫自己安排, 帶自己進入一個自己未去過o既世界
自己果d 唔講啦 但我見過好幾pair 伴侶朋友做愛 熟人o黎o既
d 女平時幾惡死幾霸道, 搞o野果陣俾男友打幾下patpat 冇人會抗拒囉, 仲不知幾enjoy

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 09:37 發表 查看引用來源

咁o既結局都唔錯 恭喜你如魚得水啦

有人話女人天生或多或少都有d M底, 其實係o岩o架
M底唔代表一定中意玩SM, 但中意強勢男人, 中意俾男人lead 住走
生活上又好床上又好 耐唔中一次半次徵求人地意見以示你懂 ...
咁我都同意,尤其是一啲好斯文果啲。男人識玩,可以帶住佢玩之前未試過嘅嘢,露出女性嘅媚態!

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-20 14:48 發表 查看引用來源
蛇師姐係咪越耐冇會越姣嗰種女人?😍😍😍
睇你有冇本事活到果一刻, 見證到本宮個姣樣囉
即係我所講o既姣, 係好耐冇得搞, 而終於等到有人捨得掂我果個moment
在此之前果段期間, 會脾氣特別暴燥, 郁d 就屌人老母
如果呢個階段已經嚇死左你, 咁只能夠講聲對唔住啦, 我都唔想

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-21 09:42 發表 查看引用來源

睇你有冇本事活到果一刻, 見證到本宮個姣樣囉
即係我所講o既姣, 係好耐冇得搞, 而終於等到有人捨得掂我果個moment
在此之前果段期間, 會脾氣特別暴燥, 郁d 就屌人老母
如果呢個階段已經嚇死左你, 咁只能夠講聲 ...
比妳屌完有得屌番妳獲勁都抵番哂😍😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-21 09:55 發表 查看引用來源
比妳屌完有得屌番妳獲勁都抵番哂😍😂
仲要屌得狠啲!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-21 09:56 發表 查看引用來源
仲要屌得狠啲!😉
當然啦⋯如果唔係蛇師姐會唔夠飽😍🤣

回覆 23# 蛇貴妃 的帖子

呢啲仲正平時個樣串串貢又惡到仆街嗰d
到夜晚就係我報仇嘅時候好有征服感
之前嗰X就係呢種😆😆
話說琴晚女友好攰訓左先之後我上床訓整醒左佢..其實都冇諗過搞嘢㗎喇見佢咁攰
不過佢-醒咗當然就🤣我諗我真係開大左佢胃口. -次之後竟然唔夠喉隔咗一陣係甘楂住我支野玩一路傾一路玩住我又打下佢patpat 無幾耐第二Q 啦. 到今朝差唔多天光又過嚟摷番我轉頭講下咸野之後除左我條boxer一野坐過嚟我又教下佢點坐點樣含男人先舒服.. 又-齊睇下片..佢竟然同我講Morning Q好緊要😂😂-晚三劑
攰到扒街🤣🤣🤣

佢年紀算唔算大先?有冇生過小朋友?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆