上一頁下一頁
發新話題

人妻女朋友

收藏  |  訂閱
106  26.3k

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-24 11:53 發表 查看引用來源

初時佢話自己太耐冇做. 可有可無
到呢一刻有咗我之後撻着咗佢
淫得很😝😝😝😝😝
可能之前佢老公唔識玩,撻唔着佢!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-24 11:59 發表 查看引用來源
可能之前佢老公唔識玩,撻唔着佢!😉
佢老公走寶啦
咁正嘅女人都包第二個🙄真係可以叫做入得廚房出得廳堂上得大床👍🏿

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-24 11:49 發表 查看引用來源

44歲到有生個小朋友
不過平時有保養都keep得好好平時有打扮
身材白淨. 粉紅色仲係😌最緊要有靚嘅腳趾🤭
哈哈哈真係隔住個mon 都feel 都果份喜悅
恭喜你啦! 不過如果我係你, 我會由今日開始搵機會操練一下自己, 持久戰有排你打呀
女人呢個年齡係會性慾旺盛, 我雖然距離四字頭仲有一段路, 但回想返轉頭呢,
哪怕係剛剛開始拍拖, 可以接觸到男人身體果種好奇, o岩o岩叫做經濟上有dd成就可以自己搬出o黎住
(唔係曬, 而係果個人生首次真真正正自己一個人住可以隨時想做乜就做乜果個心情咋)
到而家同果條友住埋一齊我最長最長都只係忍到72 小時唔俾人插 M到除外

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-24 12:00 發表 查看引用來源

佢老公走寶啦
咁正嘅女人都包第二個🙄真係可以叫做入得廚房出得廳堂上得大床👍🏿
好多男人都係,所以先有咁多人妻食!😉

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-24 11:49 發表 查看引用來源

44歲到有生個小朋友
咁都好正!而家女人keep得好好,年紀唔代表乜嘢!佢咁耐冇做,係咪好窄,多水多汁?😉

引用:

44歲到有生個小朋友
話時話你點識佢?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-24 12:09 發表 查看引用來源
好多男人都係,所以先有咁多人妻食!😉
係呀佢正正就係我夢寐以求嗰種人妻
身材白滑又識打扮平時怕怕醜醜一到夜晚上到床即刻變臉
最記得第一次真係堅怕羞,連開少少燈都唔得
全身都好敏感,佢想同唔想之間
都窄窄地同埋會吸吓吸吓😆
而家就俾我晚晚咁摷晚晚咁👅👅👅

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-24 15:30 發表 查看引用來源

正吖!佢應該都保守,之前有冇試過偷食?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-24 12:09 發表 查看引用來源

哈哈哈真係隔住個mon 都feel 都果份喜悅
恭喜你啦! 不過如果我係你, 我會由今日開始搵機會操練一下自己, 持久戰有排你打呀
女人呢個年齡係會性慾旺盛, 我雖然距離四字頭仲有一段路, 但回想返轉頭呢,
哪怕係剛 ...
多謝妳蛇貴妃
你每一個topic嘅留言真心我都細心咁樣睇
本身我有做開運動🏋️‍♂️呢方面就應該唔使咁怕
而家基本晚晚都2鑊😝😝

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-24 15:30 發表 查看引用來源

最記得第一次真係堅怕羞,連開少少燈都唔得
全身都好敏感,佢想同唔想之間
都窄窄地同埋會吸吓吸吓😆
而家就俾我晚晚咁摷晚晚 ...
呢啲怕醜人妻先正!半推半就,咁先有征服感!第一次喺邊度屌佢?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆