人妻女朋友

收藏  |  訂閱
19  26.4k

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-24 15:30 發表 查看引用來源

係呀佢正正就係我夢寐以求嗰種人妻
身材白滑又識打扮平時怕怕醜醜一到夜晚上到床即刻變臉
正吖!佢應該都保守,之前有冇試過偷食?

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-24 15:30 發表 查看引用來源

最記得第一次真係堅怕羞,連開少少燈都唔得
全身都好敏感,佢想同唔想之間
都窄窄地同埋會吸吓吸吓😆
而家就俾我晚晚咁摷晚晚 ...
呢啲怕醜人妻先正!半推半就,咁先有征服感!第一次喺邊度屌佢?😉

引用:

最記得第一次真係堅怕羞,連開少少燈都唔得
全身都好敏感,佢想同唔想之間
都窄窄地同埋會吸吓吸吓😆
而家就俾我晚晚咁摷晚晚 ...
呢啲怕醜人妻先正!半推半就,咁先有征服感!第一次喺邊度屌佢?😉

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-11-24 15:48 發表 查看引用來源

初時我都以為佢都有拍下散拖
因為佢個樣同講嘢都串串地
原來乜都冇得個殼
仲要係M底一打佢個pat pat大力大力揸佢
High到即刻出水🤣
咁先正!唔怪之得冇乜經驗!
咁樣反差都好正!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 06:41 發表 查看引用來源

老公同我以前個sp 有d 位真係好似o架
佢地眼中所謂o既sexy, 係女人趴上梳化或者一張凳之類o既地方, 拮高個屁股,
籐條大力一打落去, 對痛楚o既自然反應就係向前縮, 小小o既退縮係被容許o既
只係縮o左兩三秒之後馬 ...
蛇蛇都要有咁嘅潛質先得嘅!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 08:20 發表 查看引用來源

潛質不外乎兩樣野
第一樣係唔怕痛, 唔怕痛因為自細成日俾人打, 成日俾人打因為百厭,
呢樣野冇o既話反而係好事囉
第二樣, 因為淫嘛! SP 同我形容果個玩法,
聽到一句話佢 "覺得咁樣好sexy", 即刻諗都唔諗就回左 ...
不過我諗唔係好多女仔肯試!😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 09:01 發表 查看引用來源

講囉, 我冇所謂, 係果然on9
諗返轉頭, 年輕時候實在做得太多太 7太on9 既事
能夠活到今日真係好叻女
咁先有歴練,做就咗今日嘅蛇蛇!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 09:25 發表 查看引用來源

兩睇啦, 亦有可能係因為本宮係今日o既我亦係當日o既我更係一直o既我, 先有當日果d 行為
其實我唔知自己講緊乜

"說到做到", "以身作則" 係本宮o既座右銘
果句 "好呀" 已經出左口即係應承左人, 就算有幾後悔幾 ...
咁佢最後有冇?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 10:09 發表 查看引用來源

只能夠相信佢有囉
其實都真係分唔到!始終都係SP成份!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 11:37 發表 查看引用來源

所以係 "信" 囉
咁你覺得ok咪得囉!

前往最後回覆