上一頁下一頁
發新話題

你哋曾經試過喺乜嘢地方做過呀?

收藏  |  訂閱
51  36.5k

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-18 09:05 發表 查看引用來源

果時20年前,我記得係坐6C ,由美乎開去土瓜灣,天氣好似依家咁,凍凍地,同女友美乎上車時無乜人,我地就坐上層最尾邊位,女友坐窗邊,好快佢就開始拉開我褲鏈含落黎,之後我就用件外套蓋晒佢,基本上外人只係睇到佢伏係我大腿上,貌似 ...
咁刺激!😉
咁師兄都好勁,可以忍咁耐先射!😉

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-18 09:18 發表 查看引用來源

其實都係大部份時間含實係女友口,感受到佢用脷慢慢啜下龜頭,唔敢有大動作,所以都可以頂得順,如意係狼吞虎嚥果種吞吐既話,應該好快玩完。。。嘿嘿 ...
咁佢都好乖喎!😉
咁你有冇摸佢?😉

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-18 09:14 發表 查看引用來源

仲試過一次,唔記得係金鐘定中環,坐巴士入赤柱,果日平日黎,坐上層無人,我女友著住短裙,我又忍唔住伏低瀨佢,佢就望住淺水灣既靚景享受我靈活多變既脷尖,哈哈,佢事後都話咁玩法好high ...
有冇奶到佢高潮?😉

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-18 09:23 發表 查看引用來源

仲有係20年前,係湖景村,井字型屋村後樓梯,女友爬係鐵欄杆邊望住屯門碼頭既燈光夜景,我就係佢後面密密咁推車
師兄都好多野戰經驗!😉
同係同一個女友定唔同人?😉

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-18 09:27 發表 查看引用來源

之前講既係分別兩個人,一個係Ex,,,一個係依家老婆。。
咁邊個玩得放啲?😉

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-18 09:30 發表 查看引用來源

瀨到好多水。。。Haha
咁落車之後有冇搵個地方砌埋佢?😉

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-18 09:43 發表 查看引用來源
我都有類似嘅經驗,不過唔係喺巴士係喺飛機。

嗰時係歐洲,班機冇乜人,咁我同老公兩個人就坐四個位。
一般去歐洲係夜機,咁我冚住張毛氈,浸喺老公大肶瞓。

老公伸隻手入我件衫度揸我波同捽粒lin lin,搞到我有少少濕,同想要。 ...
咁早射你咪未爽到!😉

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-18 09:46 發表 查看引用來源
你估我哋唔驚出面有人呀?
畀人見到好醜㗎! 好彩嗰次冇
咁又係,都好刺激!😉

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-18 09:51 發表 查看引用來源

如果係外地既話,試過同女友係埃及,坐果D所謂遊輪,其實得3層高,我地間房就係最底層,一打開窗就係對住一望無際既紅海水平線上,女友就爬係窗邊,吹住紅海舒服既微風,我就係佢後面。。。。唔駛畫公仔畫出腸掛。hahaha ...
都幾好feel喎!😉

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-18 10:03 發表 查看引用來源

其實咁多次,都係最心刻既係sogo男廁其中一格廁格,一路插,一路聽到廁格外d男人屙尿聲,洗手聲,吹水聲。。真係又驚又刺激。。
佢冇叫出聲咩?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆