上一頁下一頁
發新話題

你哋曾經試過喺乜嘢地方做過呀?

收藏  |  訂閱
51  36.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 12:47 發表 查看引用來源

人生唯一一次露營, 係好多年前去袋鼠國
老公係海龜, 龜頭好大果隻 返o左o黎多年但果邊仲有朋友, 耐唔中會返去行吓同探班friend
飛去澳洲露營都幾搞笑囉, 真係衣櫃有乜都要帶走咁滯, 出發果陣年底天寒地凍去到 ...
去露營拮拮,完咗咪冇得沖涼?😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 13:29 發表 查看引用來源

營地係有地方沖涼, 睇你自己要唔要去啫
海龜懶得著返衫出去除衫沖完又再著返衫返o黎, 所以幫佢啜乾淨d 囉

至少唔駛用套, 冇o左果種油淋淳o既感覺勉強唔沖都得

所以朝早先話習慣吞精好處多多 拮完啜返晒吞 ...
咁妹妹都要洗下架!😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 13:35 發表 查看引用來源

冇射入去可以唔洗都得o既
一係再俾佢奶吓, 冇精液佢都唔會反感o既
再唔係用濕紙巾抹一抹
咁都ok喎!😉

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-21 07:07 發表 查看引用來源
我的話是家裡 老公辦公室最多 外遊時的酒店房間如果不算那就只有一個了 那就是很多很多年前在上海的一家溫泉旅館
他訂了一個超大的房間 偌大的好幾個浴池更衣室和淋浴間就只有我們兩個人享用

大窗外的世界下著 ...
估唔到K姐都會有咁奔放嘅行為!不過都好sweet!😉

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-21 12:55 發表 查看引用來源

嘻嘻嘻嘻 是不是特別的sweet 我不知道啦 但赤裸裸玩耍的感覺其實挺有趣 而且蠻舒服的
咁喺屋企多唔多咁玩?😉

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-22 09:57 發表 查看引用來源

有人盯著 我怕我會尷尬得不能動

不過一個既陌生又乾淨舒適的環境 跟最親密的那個人共處一室 確實氣氛不錯啊
在家的時候平均兩到三天我會跟老公有一次性愛 外出旅遊不管逗留多長 都幾乎每個晚上會有
但就 ...
咁性急喺車度口交?唔怕比人見到?😉

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-22 10:11 發表 查看引用來源

他好歹是主人家之一 大部份時候都要等其他人走了才能離開
然後到了車上又坐一會 因為喝過酒嘛 加上已經夜深  
所以... 還好吧
咁係咪好刺激?你有冇濕?😉

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-22 10:33 發表 查看引用來源

Ummmmm 說實話 老公射出來的時候 是有一點的興奮吧
咁返到屋企仲有冇做?😉

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-22 13:10 發表 查看引用來源

有時候吧 看回到家之後心情如何 狀態如何
咁快回到氣!😉

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-22 13:18 發表 查看引用來源

所以說呀! 穿著宴會的裙子高跟鞋就興致勃勃 平時就覺得我醜
咁男人見到打扮漂亮的女性,興致勃勃都好正常!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆