上一頁下一頁
發新話題

你哋曾經試過喺乜嘢地方做過呀?

收藏  |  訂閱
287  36.3k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-7 14:54 發表 查看引用來源
咁又喺😆😆😆番到屋企有冇繼續開戰?😍😍😍
冇啦!😏

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-18 07:56 發表 查看引用來源
你哋曾經喺乜嘢地方做過呀
試過好多地方喎! 有次接女友放學,去咗攪野公園,確定冇人,就就地正法,先系我坐响長凳度,佢擘開腳坐上我大髀面對面姿勢做,然後轉姿勢,我地响度佢用手扶住張枱,我由後面入,全程佢冇剝校服。

仲有其他地点都好刺激!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-7 17:23 發表 查看引用來源

試過好多地方喎! 有次接女友放學,去咗攪野公園,確定冇人,就就地正法,先系我坐响長凳度,佢擘開腳坐上我大髀面對面姿勢做,然後轉姿勢,我地响度佢用手扶住張枱,我由後面入,全程佢冇剝校服。

仲有其他地点都好刺激! ...
有無拉開背鍊?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-12-7 18:55 發表 查看引用來源
有無拉開背鍊?
有呀,由後面入嘅時候有,拉開背鍊見到bra帶,勁興奮,由後面伸手到胸前,扯高埋佢個bra.

你都好識玩,我剝過好多校服,有D背後拉鍊,有D係側拉,有D系 背後有鈕扣

我會除佢BAR 收起埋, 才搓波

引用:
原帖由 jodas2007 於 2023-12-7 22:24 發表 查看引用來源
我會除佢BAR 收起埋, 才搓波
我試過响後樓梯,伸入校裙扯低女友條底响大髀,但幾次都比佢拉番高,我就索性剝咗佢條底,收咗佢,扑完帶咗佢條底番屋企。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-7 23:52 發表 查看引用來源

我試過响後樓梯,伸入校裙扯低女友條底响大髀,但幾次都比佢拉番高,我就索性剝咗佢條底,收咗佢,扑完帶咗佢條底番屋企。
師兄你都試左好多野喎

我都係攞咗做紀念,
引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-7 23:52 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-12-7 15:19 發表 查看引用來源
冇啦!😏
一餐就夠飽😆

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-12-8 00:07 發表 查看引用來源
師兄你都試左好多野喎
因為太咸濕,所以乜野淫玩意都試。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆