上一頁下一頁
發新話題

你哋曾經試過喺乜嘢地方做過呀?

收藏  |  訂閱
287  36.3k

回覆 210# mui1892 的帖子

舒服我就會叫😁😁😁😁

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-7 23:52 發表 查看引用來源

我試過响後樓梯,伸入校裙扯低女友條底响大髀,但幾次都比佢拉番高,我就索性剝咗佢條底,收咗佢,扑完帶咗佢條底番屋企。
條女的第一次樓梯實戰定係次次?咁你咪幫埋佢洗底褲。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-7 23:52 發表 查看引用來源

我試過响後樓梯,伸入校裙扯低女友條底响大髀,但幾次都比佢拉番高,我就索性剝咗佢條底,收咗佢,扑完帶咗佢條底番屋企。
由得佢滴住咁行?

回覆 196# 歌舞技町 的帖子

第一次同老公喺後樓梯做,佢喺裏面射,返到屋企即刻衝入廁所沖涼,佢啲精仲流到成條底褲都係

引用:
原帖由 sim888 於 2023-12-11 23:43 發表 查看引用來源
第一次同老公喺後樓梯做,佢喺裏面射,返到屋企即刻衝入廁所沖涼,佢啲精仲流到成條底褲都係
師姐第一次就玩到咁癲🥰🤣

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-12-11 15:50 發表 查看引用來源
條女的第一次樓梯實戰定係次次?咁你咪幫埋佢洗底褲。
果次唔糸第一次,洗完自己收藏。😉

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-12-11 15:52 發表 查看引用來源
由得佢滴住咁行?
冇,我用外射。射晒落佢pad pad 度,之後用 紙巾抹乾淨。😅

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-12 10:14 發表 查看引用來源

冇,我用外射。射晒落佢pad pad 度,之後用 紙巾抹乾淨。😅
唔內射埋?😉

回覆 215# dttcalvin 的帖子

之前咪講咗囉
第一次畀佢插入嚟喺戲院呀嘛,跟住去咗酒店。
送我返屋企嗰陣,佢帶咗我去後樓梯又做一次,搞到我一返到屋企沖入廁所沖涼,仲要見到底褲全部佢啲精。

引用:
原帖由 sim888 於 2023-12-12 10:17 發表 查看引用來源
之前咪講咗囉
第一次畀佢插入嚟喺戲院呀嘛,跟住去咗酒店。
送我返屋企嗰陣,佢帶咗我去後樓梯又做一次,搞到我一返到屋企沖入廁所沖涼,仲要見到底褲全部佢啲精。 ...
師姐真係大膽,喺外面最多都係老婆幫我含,我摷吓佢。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆