上一頁下一頁
發新話題

你哋曾經試過喺乜嘢地方做過呀?

收藏  |  訂閱
287  36.3k

引用:
原帖由 1frankz 於 2023-12-18 16:04 發表 查看引用來源

夜晚叫 SP 上 OFFICE,發現老細房無鎖
特別係長假夜晚,成個Office 冇人。
老細房唔夠膽入,但係 meeting room大長枱,
一排排嘅file 櫃,公司廁所,活動間,休息室,都留下過戰蹟。。。。🤭🤤😁

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-10 11:25 發表 查看引用來源

特別係長假夜晚,成個Office 冇人。
老細房唔夠膽入,但係 meeting room大長枱,
一排排嘅file 櫃,公司廁所,活動間,休息室,都留下過戰蹟。。。。🤭🤤😁 ...
同女同事?😉

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2024-1-10 10:20 發表 查看引用來源
會唔會係人地屋企做?
我試過去過好多次

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-10 11:37 發表 查看引用來源
同女同事?😉
老婆。

好多年前試過同當時女朋友返大陸玩完返嚟時喺過關後上咗高速,喺架黃崗巴上佢坐上嚟坐爆一次.當時架車仲要接近9成滿

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2024-1-10 13:35 發表 查看引用來源
好多年前試過同當時女朋友返大陸玩完返嚟時喺過關後上咗高速,喺架黃崗巴上佢坐上嚟坐爆一次.當時架車仲要接近9成滿
咁激?冇人見到咩?

回覆 246# licklickson 的帖子

坐最後嗰行,架車上高速後佢先坐上嚟.當時都有比較多人喺車上瞓教.但外面啲車有冇睇到就冇留意

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2024-1-10 14:14 發表 查看引用來源
坐最後嗰行,架車上高速後佢先坐上嚟.當時都有比較多人喺車上瞓教.但外面啲車有冇睇到就冇留意
旅遊巴尾行坐位,真係夠晒熱情,玩得好激。

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2024-1-10 14:14 發表 查看引用來源
睇戲坐最後排可以揸波摷西

引用:
咁刺激,不過佢咪冇得叫?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆