上一頁下一頁
發新話題

你哋曾經試過喺乜嘢地方做過呀?

收藏  |  訂閱
287  36.2k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 13:29 發表 查看引用來源

營地係有地方沖涼, 睇你自己要唔要去啫
海龜懶得著返衫出去除衫沖完又再著返衫返o黎, 所以幫佢啜乾淨d 囉

至少唔駛用套, 冇o左果種油淋淳o既感覺勉強唔沖都得

所以朝早先話習慣吞精好處多多 拮完啜返晒吞 ...
咁妹妹都要洗下架!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-20 13:31 發表 查看引用來源
咁妹妹都要洗下架!😂
冇射入去可以唔洗都得o既
一係再俾佢奶吓, 冇精液佢都唔會反感o既
再唔係用濕紙巾抹一抹

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 13:35 發表 查看引用來源

再唔係用濕紙巾抹一抹
咁都ok喎!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 12:47 發表 查看引用來源

人生唯一一次露營, 係好多年前去袋鼠國
老公係海龜, 龜頭好大果隻 返o左o黎多年但果邊仲有朋友, 耐唔中會返去行吓同探班friend
飛去澳洲露營都幾搞笑囉, 真係衣櫃有乜都要帶走咁滯, 出發果陣年底天寒地凍去到 ...
嚟完m啱啱好⋯可以大戰兼內射😍😍😍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 13:29 發表 查看引用來源

營地係有地方沖涼, 睇你自己要唔要去啫
海龜懶得著返衫出去除衫沖完又再著返衫返o黎, 所以幫佢啜乾淨d 囉

至少唔駛用套, 冇o左果種油淋淳o既感覺勉強唔沖都得

所以朝早先話習慣吞精好處多多 拮完啜返晒吞 ...
師姐言之有理,沖涼都慳番😆😆😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 13:35 發表 查看引用來源

再唔係用濕紙巾抹一抹
咁我會揀奶番亁淨個妹🥰😘

我的話是家裡 老公辦公室最多 外遊時的酒店房間如果不算那就只有一個了 那就是很多很多年前在上海的一家溫泉旅館
他訂了一個超大的房間 偌大的好幾個浴池更衣室和淋浴間就只有我們兩個人享用

大窗外的世界下著雪 裡面暖烘烘的感覺非常浪漫 好像是三個小時吧 我們一絲不掛的跑來跑去和浸浴
當然還有愛愛 十多年前了 大家還年青 三個小時跟老公做了該有三次!
行李什麼都在樓上的房間 那個年頭我們還有用安全套但沒有帶著 真的每一次都只能小心翼翼地把他的精液吞下去
流在地上在水裡實在是有點過份

記憶最深是那天出了點小意外 就是筋疲力盡之後我們都睡著了還過了時間
出來時服務生才說起 他說他們剛想開門進來卻發現老公和我都赤裸著 不好意思叫我們
反正在我們後面再也沒有人訂那個房 那就隨便我們慢慢睡吧 也沒有超時很多 大概半小時..
可是也就是那半個小時內 旅館的餐廳都關門了 我們自己又沒有車可以外出 唯一能食的就只有前枱售賣的泡麵和小零食
幸好是老公最愛的韓國辛辣麵 也幸好我都能吃辣 不然冷冰冰的晚上也不知道如何度過

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-21 07:07 發表 查看引用來源
我的話是家裡 老公辦公室最多 外遊時的酒店房間如果不算那就只有一個了 那就是很多很多年前在上海的一家溫泉旅館
他訂了一個超大的房間 偌大的好幾個浴池更衣室和淋浴間就只有我們兩個人享用

大窗外的世界下著 ...
估唔到K姐都會有咁奔放嘅行為!不過都好sweet!😉

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-21 07:07 發表 查看引用來源

師姐同老公係咪掛住做愛冇得出去食好嘢?😂

引用:

正啦, 天寒地凍o黎個辣湯麵
俾著係我同皇上會拎出外面食

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆