上一頁下一頁
發新話題

你哋曾經試過喺乜嘢地方做過呀?

收藏  |  訂閱
287  36.3k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-21 07:37 發表 查看引用來源
估唔到K姐都會有咁奔放嘅行為!不過都好sweet!😉
嘻嘻嘻嘻 是不是特別的sweet 我不知道啦 但赤裸裸玩耍的感覺其實挺有趣 而且蠻舒服的

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-21 07:39 發表 查看引用來源
師姐同老公係咪掛住做愛冇得出去食好嘢?😂
不會吧 只為做愛的話哪裡都可以 何必在出遊的時候才廢寢忘餐地做?

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-21 12:55 發表 查看引用來源

嘻嘻嘻嘻 是不是特別的sweet 我不知道啦 但赤裸裸玩耍的感覺其實挺有趣 而且蠻舒服的
咁喺屋企多唔多咁玩?😉

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-21 12:57 發表 查看引用來源

不會吧 只為做愛的話哪裡都可以 何必在出遊的時候才廢寢忘餐地做?
通常喺外地搞嘢,通常都係因為嗰個情景或者嗰個氣氛,喺本地或者屋企做唔到嗰個效果,先至會廢寢忘餐咁樣做🤣
例如喺酒店,可以對住落地玻璃(幸運嘅話可以有觀眾); Pool villa 可以喺某個私隱度之下喺戶外 ……..

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-21 12:57 發表 查看引用來源

明白⋯⋯👌🏾👌🏾😂

果時位女伴,自從有一次在巴士按佢大髀內側後,每次坐95送佢返翠林,佢都用件外套遮住,要我幫佢打潛艇,如果冇乜人,就用外套蓋住上身,要我掐佢蓮頭(仲要大力掐),呢個女伴比較特別鍾意人咬/大力掐蓮頭。仲試過佢家門外防煙門後,隔住底褲磨
另外一個,佢住舊式公屋,大堂位好多窿睇到街景,有次佢突然拖我去較暗位置,拉開我褲鍊幫我吹,當時下午4:30左右,離遠有幾個中學生望過嚟

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-21 14:48 發表 查看引用來源
咁喺屋企多唔多咁玩?😉
非常非常的偶爾 只有在很特別的日子比如無聊的自創紀念日 原本就打算跟老公會做好幾次的時候才會

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-21 15:00 發表 查看引用來源

通常喺外地搞嘢,通常都係因為嗰個情景或者嗰個氣氛,喺本地或者屋企做唔到嗰個效果,先至會廢寢忘餐咁樣做🤣
例如喺酒店,可以對住落地玻璃(幸運嘅話可以有觀眾); Pool villa 可以喺某個私隱度之下喺戶外 …….. ...
有觀眾不好吧 不過我想我明白你的意思
情景氣氛固然跟熟悉的地方比如自己家中不一樣 但是與其說廢寢忘餐 我想比較忘我倒是有可能
就是一些平時不太會的行為動作 至於次數方面 總要保留一點精神體力去旅遊咯

引用:
原帖由 katieW 於 2023-11-22 05:34 發表 查看引用來源

有觀眾不好吧 不過我想我明白你的意思
情景氣氛固然跟熟悉的地方比如自己家中不一樣 但是與其說廢寢忘餐 我想比較忘我倒是有可能
就是一些平時不太會的行為動作 至於次數方面 總要保留一點精神體力去旅遊咯 ...
當你假設有觀眾嘅時候,成個氣氛都唔同

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-22 08:54 發表 查看引用來源

當你假設有觀眾嘅時候,成個氣氛都唔同
有人盯著 我怕我會尷尬得不能動

不過一個既陌生又乾淨舒適的環境 跟最親密的那個人共處一室 確實氣氛不錯啊
在家的時候平均兩到三天我會跟老公有一次性愛 外出旅遊不管逗留多長 都幾乎每個晚上會有
但就只有溫泉那一次 其他的全都是在酒店自己房間內
而且也絕對不會白天該外出的時間躲在房間裡做愛

除了這些之外嘛 在香港的話就只有在老公車上替他口交
尤其是出席他那些商務聚會 吃得飽飽又喝過了酒 散席之後回到停車場總要用口幫他
可能嫌我平時的素顏太醜 精心打扮過才更有興緻 (開玩笑啦)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆