上一頁下一頁
發新話題

你哋曾經試過喺乜嘢地方做過呀?

收藏  |  訂閱
287  36.5k

引用:
原帖由 sim888 於 2023-12-5 20:08 發表 查看引用來源
第一次嘅車震,就喺海運大廈頂樓露天停車場去到最出嗰個位。
初初老公淨係解咗我裇衫鈕,同拉高個bra
到我坐上佢度比佢除哂
係咪勁刺激呢?師姐開頭應該忍到唔叫,越扑越high,跟住喪叫啦😍😍😍

回覆 161# dttcalvin 的帖子

喺車入面照叫
嗰陣係半夜兩點幾

引用:
原帖由 sim888 於 2023-12-5 20:19 發表 查看引用來源
喺車入面照叫
嗰陣係半夜兩點幾
會唔會叫得更大聲啲?😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-5 06:51 發表 查看引用來源

類似o既都有, 就係o係朋友屋企玩開truth or dare 成人版
我都有類似既,都係朋友屋企,十幾歲靚妹時有個男仔18歲生日,當時有個男仔話我地當時有3個女仔,玩輸左要自己做禮物比壽星仔,不過好簡單抽啤牌鬥大小,最後我最小(仲記得係紅心2),之後同兩個女仔入左房比佢地除哂D衫褲連底衫褲剥哂光豬拎出房,男仔就除哂男仔D衫褲先推佢入房,咁一男一女係房到赤裸裸咁,最後都願賭服輸咁同左壽星仔做.

倉外邊有,自己個倉入面無呀麻😝
引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-12-5 16:43 發表 查看引用來源

迷你倉一定有CCTV…….

隻豬就咁比人食左?
😏
引用:
原帖由 yumi888 於 2023-12-5 22:51 發表 查看引用來源

我都有類似既,都係朋友屋企,十幾歲靚妹時有個男仔18歲生日,當時有個男仔話我地當時有3個女仔,玩輸左要自己做禮物比壽星仔,不過好簡單抽啤牌鬥大小,最後我最小(仲記得係紅心2),之後同兩個女仔入左房比佢地除哂D衫 ...

引用:
原帖由 sim888 於 2023-12-5 20:08 發表 查看引用來源
第一次嘅車震,就喺海運大廈頂樓露天停車場去到最出嗰個位。
初初老公淨係解咗我裇衫鈕,同拉高個bra
到我坐上佢度比佢除哂
車度真係好正

引用:
原帖由 sim888 於 2023-12-5 20:19 發表 查看引用來源
喺車入面照叫
嗰陣係半夜兩點幾
嘩⋯咪車都搖到散😆😆😆

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-12-6 00:51 發表 查看引用來源
車度真係好正
師姐妳都試過?🥰

引用:
原帖由 yumi888 於 2023-12-5 22:51 發表 查看引用來源

我都有類似既,都係朋友屋企,十幾歲靚妹時有個男仔18歲生日,當時有個男仔話我地當時有3個女仔,玩輸左要自己做禮物比壽星仔,不過好簡單抽啤牌鬥大小,最後我最小(仲記得係紅心2),之後同兩個女仔入左房比佢地除哂D衫 ...
會唔會係夾埋想食你哋是但一個?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆