上一頁下一頁
發新話題

你哋曾經試過喺乜嘢地方做過呀?

收藏  |  訂閱
287  36.1k

回覆 9# goldberg 的帖子

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-18 08:48 發表 查看引用來源
車就試過
有次老公仲抱咗我上車頭冚上面做,仲除哂我啲衫

游水時試過

如果以我認知嘅野戰就未
試過一路楂車,女友手多多,一路幫我打飛機

回覆 12# goldberg 的帖子

咁我又試過幫我老公吹 老公嗰陣揸緊車

回覆 9# goldberg 的帖子

咁阿伯有乜嘢反應?

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-18 07:56 發表 查看引用來源
你哋曾經喺乜嘢地方做過呀
酒店露台、office

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-18 08:53 發表 查看引用來源
咁阿伯有乜嘢反應?
果時20年前,我記得係坐6C ,由美乎開去土瓜灣,天氣好似依家咁,凍凍地,同女友美乎上車時無乜人,我地就坐上層最尾邊位,女友坐窗邊,好快佢就開始拉開我褲鏈含落黎,之後我就用件外套蓋晒佢,基本上外人只係睇到佢伏係我大腿上,貌似訓緊覺,我就用外套幫佢遮光咁,但其實女友就不停慢含慢瀨慢啜。。之後巴士一路越上越多人,去到唔記得邊度時已經full晒,所以直頭有個唔識既呀叔座我格離添,記得臨到土瓜灣時,其他人都開始落晒車,臨近總站就係口爆我女友時刻。

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-18 09:05 發表 查看引用來源

果時20年前,我記得係坐6C ,由美乎開去土瓜灣,天氣好似依家咁,凍凍地,同女友美乎上車時無乜人,我地就坐上層最尾邊位,女友坐窗邊,好快佢就開始拉開我褲鏈含落黎,之後我就用件外套蓋晒佢,基本上外人只係睇到佢伏係我大腿上,貌似 ...
咁刺激!😉
咁師兄都好勁,可以忍咁耐先射!😉

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-18 09:05 發表 查看引用來源

果時20年前,我記得係坐6C ,由美乎開去土瓜灣,天氣好似依家咁,凍凍地,同女友美乎上車時無乜人,我地就坐上層最尾邊位,女友坐窗邊,好快佢就開始拉開我褲鏈含落黎,之後我就用件外套蓋晒佢,基本上外人只係睇到佢伏係我大腿上,貌似 ...
如果口交的話,我老婆(仲係女朋友嗰陣時)通常都會喺公園幫我

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-18 08:53 發表 查看引用來源
咁阿伯有乜嘢反應?
印象中呀叔坐我格離時會無意義偷望下我地,不過我女友知巴士人多,含慢時唔會太大動作,都係含係口,啜下龜頭,慢慢瀨下,直到巴士臨近總站,無乜人先開始大動作,直到比佢口爆左

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-18 08:50 發表 查看引用來源
仲試過一次,唔記得係金鐘定中環,坐巴士入赤柱,果日平日黎,坐上層無人,我女友著住短裙,我又忍唔住伏低瀨佢,佢就望住淺水灣既靚景享受我靈活多變既脷尖,哈哈,佢事後都話咁玩法好high

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆