上一頁下一頁
發新話題

你哋曾經試過喺乜嘢地方做過呀?

收藏  |  訂閱
287  36.1k

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-18 09:30 發表 查看引用來源

瀨到好多水。。。Haha
咁落車之後有冇搵個地方砌埋佢?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-18 09:39 發表 查看引用來源
咁落車之後有冇搵個地方砌埋佢?😉
咁又無呀,之後去左赤柱兩口子遊山玩水

回覆 16# goldberg 的帖子

我都有類似嘅經驗,不過唔係喺巴士係喺飛機。

嗰時係歐洲,班機冇乜人,咁我同老公兩個人就坐四個位。
一般去歐洲係夜機,咁我冚住張毛氈,浸喺老公大肶瞓。

老公伸隻手入我件衫度揸我波同捽粒lin lin,搞到我有少少濕,同想要。

之後我打側身,拉開佢條褲,攞佢條J出嚟,跟住咪幫佢含囉。
越含我越濕,後來老公見啲人瞓曬覺,捉咗我入廁所,我又唔敢嗌,但係佢射得好快。

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-18 09:43 發表 查看引用來源

老公伸隻手入我件衫度揸我波同捽粒lin lin,搞到我有少少濕,同想要。 ...
咁早射你咪未爽到!😉

回覆 34# licklickson 的帖子

你估我哋唔驚出面有人呀?
畀人見到好醜㗎! 好彩嗰次冇

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-18 09:43 發表 查看引用來源

老公伸隻手入我件衫度揸我波同捽粒lin lin,搞到我有少少濕,同想要。 ...
其實玩野戰,係心靈上既刺激感勝於肉體上既滿足感。

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-18 09:46 發表 查看引用來源
咁又係,都好刺激!😉

回覆 36# goldberg 的帖子

其實都係㗎!
飛機嗰次,就算老公好快射,我都覺得好爽

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-18 09:46 發表 查看引用來源
如果係外地既話,試過同女友係埃及,坐果D所謂遊輪,其實得3層高,我地間房就係最底層,一打開窗就係對住一望無際既紅海水平線上,女友就爬係窗邊,吹住紅海舒服既微風,我就係佢後面。。。。唔駛畫公仔畫出腸掛。hahaha

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-18 09:51 發表 查看引用來源

如果係外地既話,試過同女友係埃及,坐果D所謂遊輪,其實得3層高,我地間房就係最底層,一打開窗就係對住一望無際既紅海水平線上,女友就爬係窗邊,吹住紅海舒服既微風,我就係佢後面。。。。唔駛畫公仔畫出腸掛。hahaha ...
都幾好feel喎!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆